لطفا مسخره بازی درنیارین. من واژنم خیلی کشاد شد بچه ندارم فقط ی سقط داشم تو ۶ هفته ک با قرص بود داخل واژنم سردم هس . کسی بوده اینطوری باشه.
اگ اون دنیایی باشه خدای باشه بش میگم ب حرمت همه دردای ک کشیدم یک دیقه سکوت بعدبش میگم همه اون روزا ک در ب در بودیم همه اون روزا ک در حقمون ظلم کردن صدات کردم جوری صدات کردم ک مطمینم بودم شنید قرار جواب بدی ولی ...کجا بودی؟؟؟؟
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
نه میگم ینی سقط داشم ولی هفته ام کم بود و کوتار نشدم ک بگم از اونه .میگم کسی میدونه دلیل چیه
اگ اون دنیایی باشه خدای باشه بش میگم ب حرمت همه دردای ک کشیدم یک دیقه سکوت بعدبش میگم همه اون روزا ک در ب در بودیم همه اون روزا ک در حقمون ظلم کردن صدات کردم جوری صدات کردم ک مطمینم بودم شنید قرار جواب بدی ولی ...کجا بودی؟؟؟؟
ولی من با بی ادبا اصلا مهربون نیستم😌😁https://sso.mcls.gov.ir/auth/realms/sso/protocol/openid-connect/auth?response_type=code&client_id=hemayat&scope=openid%20profile%20email&state=132&redirect_uri=https://hemayat.mcls.gov.ir/api/sso/auth%3Fprovider=REFAH
من میترسم ازین اتفاق بعد از زایمان برام پیش بیاد چجوری متوجه شدی ؟
من بچه ندارم گل میگم وقتی زایمان ندارم دلیل جیه کسی میدونه.
من میدونم کشادم تو رابطه آدم حس میکنه دیگ
اخه بچه ندارم ک عمل کنم بخوام بچهدار بشم باز کشاد میشه خب. اصلن خب چرا کشاد شده ممکن سردی رحم اینا باشه