2777
2789
عنوان

حرصم در اومده

595 بازدید | 29 پست

خانما بعد چند سال که تازه خواهر شوهرم عروسی کرده میبینم چه توقعی از داماد دارن و داماد چه ها میکنه در صورتی که خودشون برا داماد کاری نمیکن حرصم میگیره جالبتر اینکه شوهرم هم دروغ میگه ولی واقعیت رو میشنویم یاد دوره عقدم میفتم عصبی میشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم کم توقعی خودت و سهل و آسون گرفتن به داماد از سمت خانوادت نباید باعث بشه چون اونا دارن سخت میگیرن فک کنی در حقت کوتاهی شده

از طرفی سخت یا آسون گرفتن هیچکدوم منجر به زندگی خوب نمیشه، بنابراین دست از مقایسه بردار تا در آرامش باشی

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری

عزیزم حق داری ولی میتونی زمان رو به عقب برگردونی؟؟مسلما نه پس بخاطر ارامش خودتم شده مقایسه نکن گلم

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

اگه من یه شب میرفتم خونه ی مامانم میموندم مادر شوهرم منو میکشوند طبقه پایین که اگر مرد رو ول کنی شب نیای خونه مرد میره دنبال یه زن دیگه .حالا دختر خودش بیست و چهار ساعت خونشه .حساب کن کفش دخترش رو قایم میکنه که من نفهمم اومده خونشون .خدا ازشون نگذره 

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞
عزیزم حق داری ولی میتونی زمان رو به عقب برگردونی؟؟مسلما نه پس بخاطر ارامش خودتم شده مقایسه نکن گلم

چرا پس مادر شوهر نفرین شده ام همش پشت دختراشه شوهرم هم میگه اون داماد چون اهل کار نیس میاد میگرده ولی اگه شوهر من بیکار هم باشه نمیبره خونه مامانم

چرا پس مادر شوهر نفرین شده ام همش پشت دختراشه شوهرم هم میگه اون داماد چون اهل کار نیس میاد میگرده ول ...

عزیزدلم میخوای پشت عروسش باشه؟؟؟؟والا توقعت زیاده

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

همشون همینن منکه میرم خونه مامانم مادشوهرم زنگ میزنه ب شوهرم ک تو نرو اونجا ناهار گذاشتم بیا اینجا خیلی اعصابم خورد میشه....ولی دامادای خودش..

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
واه واه بمیرن ایشالله سلیطه ها

واقعا

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!