2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط،سس مهرام بزن بقیش اوکی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

سیب زمینی آب پز رو بزار بپزه بعد مرغم همینطور تخم مرغم همینطور خیار شور و نخود فرنگی و فلفل قرمز ام بریز توش بعد یه عالمه سس و بزار یخچال ی ساعت 

با کالباس اصلا خوشمزه نمیشه 

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

سیب زمینی تخم مرغ بزاربپزه رنده کن خیارشورهم رنده کن کالباس هم رنده کن نخودفرنگی وذرت اضافه کن سس مایونز بزن بخور بجای کالباس میشه مرغ بریزی ولی کالباس یاژلمبون خوشمزه تره

مرغ و تخم مرغ و سیب زمینی رو جدا آبپز و بعد کاملا له کن. یه کنسرو مخلوط(نخودفرنگی و ذرت و هویج) رو خالی کن توش و مایونز زیاد بزن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

تخم مرغ اب پز سیب زمینی اب پز سینه ی مرغ یا کالباس خیارشور و سس مایونز 

سیب زمینی رو همراه با تخم مرغ پوره کن خیارشور رو نگینی خرد کن و میتونی مرغ رو ریش ریش کنی یا نگینی خرد کنی سلیقه ایه بهشون سس مایونز بزن و هم بزن با نون باگت و گوجه میل بفرما

البته ذرت و هویج سلیقه ایه ولی من چندشم میشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍 تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎 این👈 🌷رو ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️