2777
2789
عنوان

خدایا هدفت از خلقت من چی بود

191 بازدید | 14 پست

یه ویژگی ظاهری خوب ندارم 

پوست که داغون کرم میزنم بدتر نمی زنم بدتر 

پر از جای جوش منافذ باز 

اونقدر کع خرج دکتر پوست زنان طب سنتی لیزر کردم می تونستم خونه بخرم 

مو ها پر حجم و زبر نه رنگ میشه درست درمون نه میشه بست 

دم اسبی می بندی شال میره هوا 

اصلا حالم بهم می خوره 

بینی بزرگ گوشتی پر از دون دون سیاه چشم کوچک مژه کوچک ابرو کم 

لب کوچک چانه پهن 

دندون خراب 

یعنی از وقتی یادم میاد جوش زدم دندون مسواک زدم ولی خراب میشه 

پول هم دیگه ندارم هر چی بود خرج پوست بی صاحب کردم 

امروز رفتم بازار همه پوست صاف شیک منم مثل زامبی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گاهی دلم برای شوهرم می سوزه

والا همه ب خودشون میرسن من ک خودم حال روحی خوبی نداشتم داداشم ک فوت کرد دیگه بدتر شدم میرم بیرون دلم بدتر میگیره همش حس میکنم شوهرم این ها رو میبنه تو دلش مقایسه میکنه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

من برسم هم باز بدم کرم میزنم افتضاح میشه

مشکل هورمونی نیست؟؟ من ی مدت خیلی استرس داشتم فشار عصبی روم بود  هورمون هام بهم ریخته بود صورتم وحشتناک جوش میزد زیر چونه م پر جوش بود  

حالا زن دایی دارم ن خودش ن خواهراش تو عمر شون جوش نزدن صورت صاف و تمیز فقط ی اب میزنه پوستش

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

این ویژگی ها که گفتی یاد دخترداییم افتادم البته قدش هم کوتاست هیکلش مثل مرداست ولی بختشو بیا ببین خداروشکر میکنم ولی من با چهره مثل حوری آرزومه جای اون بودم 

چه شوهری کرده چه سفرهایی ک نمیره چه طلاها چه تیپ ها چه ماشینی ک زیر پاش ننداخته چند وقت پیشم رفتن حج

شوهرش متولد ۷۰ قاضیه ولی تو کار بساز بفروش درآمد ماهی یه میلیارد ، ظاهرشم ک نگم ۱۸۵ قدشه مربی باشگاه بوده صورتشم از این حزب الهی های مغرور جذاب

اونوقت دخترداییم متولد ۷۱ هنوز لیسانس نگرفته از لحاظ هوشی زیر صفر 

میخام بگم چهره هیچ هیچ اهمیتی نداره با همین ظاهر انقدر شخصیت دخترداییم واسه همه رویایی و خفن شده اعتماد به نفس خودشو که دیگه نگم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40