2777
2789
عنوان

خیانت

78 بازدید | 5 پست

بچها من الان یکسال و نیمه داخل رابطم .دوسشم دارم همه چیم خوبه خط قرمزام همه چیمو رعایت میکنه .با هیچ دختری در ارتبتط نیست واقعا و کاملا مطمعنم ولی خب جای خاصی هم نمیره ک دختر باشه و موقعیتش نیست ک خدای نکرده خیانت کنه.بهشم اعتماد کامل دارم ولی دوست دارم امتحانش کنم و موقعیتی براش پیش بیارم ک بفهمم اگه موقعیت ویش بیاد خیانت میکنه و پتانسیلشو ذاره یا ن .چجوری بفهمم؟اما تاکید میکنم بهش اعتماد دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی ایشون تک و تنها داخل یه جزیره زندگی میکنن که موقعیتش رو ندارن؟...این تفکر اشتباهه

اگر میخواس هیجان داشته باشی یا نشخوار فکری خودت رو آروم کنی...اوکی...ولی پاکی پسر مردم رو ساده نگیر.

😐.فیزیک اتمی خوندم.متاهلم‌ اما یه زن مستقل.بچه نمیخوام چون ژن خوبی ندارم و نه دنیا چیز خوبیه.برای همه آچار فرانسه ام.اما برای خودم آچار آلن هم نیستم.وسواس فکری و کمال گرایی نمیزاره مثل بقیه بی خیال زندگی کنم.جسمی بیمارم و آلرژی هم که از بدو تولد گریبان‌ گیرمه.مسلمونم اما نه مدل مقلّد.آدم عقل خیلی بر احساس غلبه کنی هستم.هدفم:آرامش.