2777
2789

همین ک پول تو حسابت باشه کافیه

و باهاش گردش حساب ام داشته باشی

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی.............................. ִعلت اصلى حال بدت ، نپذيرفتنه وقتی حالت بده ، هميشه اين سوال طلايى رو از خودت بپرس ؛ "چی رو نپذیرفتی كه بايد مى پذیرفتی؟!"

همین ک پول تو حسابت باشه کافیهو باهاش گردش حساب ام داشته باشی

اها ممنون و اینکه من همراه بانک رسالتو از گوگل نصب کردم و ی پیامکی برام اومده بود رمز عبور موقت و نام کاربری ارسال شده بود برام.الان همینارو تو برنامه وارد میکنم میکه نادرست است

مسکل کجاس؟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اها ممنون و اینکه من همراه بانک رسالتو از گوگل نصب کردم و ی پیامکی برام اومده بود رمز عبور موقت و نا ...

من رفتم کافی نت برام انجام داد خودم نتونستم

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی.............................. ִعلت اصلى حال بدت ، نپذيرفتنه وقتی حالت بده ، هميشه اين سوال طلايى رو از خودت بپرس ؛ "چی رو نپذیرفتی كه بايد مى پذیرفتی؟!"