2777
2789
عنوان

ماما بارداری

121 بازدید | 16 پست

بچه ها من پیش مامای خانه بهداشت محلمون رفتم بعد بهم گفت ک اضلافه وزن داری و بچت کوچیکه و خون رسانی ب جنینت کمه و باید رژیم غذایی بگیری

حالا اضافه کردن وزن من چقدره هفته ای ۸۰۰ گرم

بعد دکترم گفت اضافه وزن نداری و میخوام از ماه هفتم و هشتم ب بعد چاق بشی ک خودت چاق نشی بچه وزن بگیره 

الان موندم ب حرف کدوم گوش کنم

وزنم اول بارداری ۷۳ بود

بعد من وزنم تو ماه ششم ۷۸ بود

الان تو هفته ی ۲۹ هستم وزنم ۸۱ بود 

بنظرتون اضافه وزن دارم؟؟

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

چقدر بدم میاد از بهداشت با چرندیاتی که میگه 

یه بار اوایل رفتم آنقدر اراجیف بافتن که دیگه هیچ وقت نرفتم 

به حرف متخصصت گوش کن صد در صد 

اگه خون رسانی به بچه کم باشه دکترت قرص میده ویتامین هم میده که بچه وزن بگیره 

چقدر بدم میاد از بهداشت با چرندیاتی که میگه یه بار اوایل رفتم آنقدر اراجیف بافتن که دیگه هیچ وقت نرف ...

ممنون عزیزم

ی نمودار تو کامپیوتر گزاشته جلوش از رو اون میگه وزن من کمه یا زیاد بعد خوراک انچنانی هم ندارم ک بگم زیاد میخورم ب من گفت نون نخور دو تا دونه نون تست بخور 

بعد دکترم گفت از الان باید هفته ای ۸۰۰ اضافه کنی برا بچه و ب وزن خودت اضافه نمیشه دیگه 

ممنون عزیزمی نمودار تو کامپیوتر گزاشته جلوش از رو اون میگه وزن من کمه یا زیاد بعد خوراک انچنانی هم ن ...

قطعا متخصصی که پیشش پرونده داری خیلی بهتر از وضعیتت با خبره بهتر می‌دونه چی خوبه چی بد به حرف اون گوش کن 

۱۶۷ولی اضافه وزنم اصلا معلوم نیس حتی انگار لاغرم شدم

نه انچنان اضافه وزنی نداری

من قدم ۱۷۴ باردارم ۲۶ هفته

۸۲ ام

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

دیگه پرونده باز کردی رفتی ، چیز زیادی هم نمونده تحملشون کن تموم بشه بره

اجبار میکنن اگه دکتر دیگه ای میشناختم ک واکسن بچه رو بعد میزنه میرفتم جای دیگه بیشتر بخاطر بچه اس

به نظر می‌رسد که توصیه‌های متفاوتی از ماما و پزشک خود دریافت کرده‌ای، و این کاملاً طبیعی است که احساس سردرگمی داشته باشی. افزایش وزن در دوران بارداری به عوامل زیادی بستگی دارد، مانند وزن اولیه، شرایط جسمی، تغذیه و رشد جنین.

وزن شما از ابتدای بارداری تا هفته ۲۹ حدود ۸ کیلوگرم افزایش یافته که در محدوده‌ی طبیعی برای بسیاری از زنان باردار قرار دارد. معمولاً میزان افزایش وزن استاندارد بسته به شرایط فردی بین **۱۱ تا ۱۶ کیلوگرم** در کل دوران بارداری توصیه می‌شود.

با توجه به اینکه پزشک شما گفته است که از ماه‌های آینده باید بیشتر روی وزن جنین تمرکز داشته باشید، ممکن است هدف او این باشد که تغذیه‌ شما به گونه‌ای تنظیم شود که رشد جنین به بهترین شکل انجام شود، بدون اینکه وزن شما بیش از حد افزایش یابد.

بهترین کار این است که با پزشک یا یک متخصص تغذیه صحبت کنی تا یک برنامه غذایی متناسب با نیازهای بارداری‌ات داشته باشی. اگر نگرانی خاصی درباره وزن و رشد جنین داری، آزمایش‌های تکمیلی مثل بررسی رشد جنین با سونوگرافی می‌توانند اطلاعات بیشتری بدهند.

در نهایت، **سلامتی شما و جنین مهم‌ترین مسئله است**، پس به توصیه‌های علمی پزشک و متخصص اعتماد کن و در صورت نیاز سوالات بیشتری از آنها بپرس. 💙