2777
2789
عنوان

توروخدا اینجا وکیل داریم

44 بازدید | 6 پست

اگه پدری ک چندساله خرج بچشو نداده و آخرین دیدار کتک زده بچه رو بخواد با مامور بیاد دم خونه بچه رو برای ملاقات ببره ایا کلانتری میتونه  بچه رو به زور ببره؟؟ اگه بچه خودش نخواد ..بچه پسر۱۰ساله .

ماه هم تنهاست با اینکه ستاره های زیادی کنارشن🌿

بابت ندادن نفقه بچه باید اقدام داشتن شورا حل اختلاف و اینکه کتک و نارفتاری داشتن با بچه باید تماس صدوده و صورتجلسه و تشکیل پرونده در پزشک قانونی بعدم دادخواست پیگیری بعد واسه اینکه گفتین بچه ببینه ملاقات حضوری دارن در ماه بیست وچهارساعت و چهار سال دیگ هم از سن حضانت درمیان پسر بچه 

@ستاره038  ستارا خانم این کاربر شما هم زحمت بکشین دلوپسه نباشن دلدارشون باشین ،ممنون از شما

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

سلام... پسر بچه میتونه از ملاقات امتناع کنه و کلانتری امتناع کودک رو برای قاضی اجرای احکام صورتجلسه میکنه و به نظر قاضی میرسونه.. اما در قانون هیچ اجباری برای ملاقات کودکی که از ملاقات امتناع میکنه وجود نداره.. در خصوص موضوع مورد سؤال شما، قاضی اجرا میتونه نظر روانشناس کودک رو در خصوص علت روانی امتناع اخذ کنه و در صورتیکه انجام ملاقات سبب آسیب روحی کودک بشه، تا اطلاع ثانوی دستور عدم اجرای  ملاقات رو صادر میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام گلم.نترس ما هستیم کمکت میکنیم عزیزم.

نه به زور که نمیشه کاری رو انجام داد پس نکران این مورد نباش.

اقای انسان باشیم در مورد نفقه راهنماییتون کرده فقط چیزایی که ایشون نکفتنو کامل میکنم.

الان چه پسر چه دختر دادگاه با مصلحتش رای میده پس اگر اومدن درب منزل و بچه نخواست بره و دیدن بچه در عذابه مطمئنن صورتجلسه میشه و میرن  به زور هیچ کی رو مجبور به کاری نمیکنن عزیزمم.

مستندش ماده ۱۱۷۳ قانون مدنی هست،که دادکاه با مصلحت طفل تصمیم میگیره.

اما در خصوص حضانتش اگر می خوای حضانتشو بگیری از این استرس راحت شی اقدام کن برا نفقه و به علت عسر و حرج به دلیل عدم پرداخت نفقه می تونی به خواست خوپ بچه حضانتشم بگیری عزیزم به همین راحتی پس محکم بایست چون بچه ات به ارامشت نیاز داره.

چشم.حتما

بی بلا زنده باد بر ستارا خانم 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.