2789
عنوان

جنینم سقط شد 😭😭

492 بازدید | 32 پست

خیلی ناراحتم امروز صبح حالم بده بود خونریزی کردم رفتم دکتر گفتن جنین دفع شده الآنم پریودم دیگه چقدر باید صبر کنم 😭😭😭😭

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم ان شالله خدا جاشو بهت میده .چند ماهت بود؟

چهار هفته و چهار روزم بود خونریزی داشتم رفتم دکتر گفتن دفع شده البته یه بچه دیگه هم دارم 

تاپیک سقط منوبخون هرکاری که بایدبکنی رواونجاگفتم

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

بچه که داری ناراحت نباش بازم باردار میشی اکثر ما این چیزا رو تجربه کردیم ۴ هفته که جنین محسوب نمیشه ...

ولی خب بازم من منتظر بودم سه ماهه اقدام بودم 

تاپیک سقط منوبخون هرکاری که بایدبکنی رواونجاگفتم

خوندم عزیزم نوشته بودی تا چهل روز بعدش خونریزی داریم و منم الان خونریزی دارم طبیعی هست؟؟؟ 

عزیزم میدونم سخته ولی مال من روز زایمان رفت خدارا شکر کن که اگه قرار به بودنش نبوده همین اول که وابستگی کمتر بوده رفت .خدا جباره و برامون جبران میکنه.

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

عزیزم میدونم سخته ولی مال من روز زایمان رفت خدارا شکر کن که اگه قرار به بودنش نبوده همین اول که وابس ...

آره عزیزم 

خوندم عزیزم نوشته بودی تا چهل روز بعدش خونریزی داریم و منم الان خونریزی دارم طبیعی هست؟؟؟

دوهفته خونریزی وتا۴۰ روزلکه بینی بله طبیعیه خونریزیت

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

سه ماه که چیزی نیست من بچه ای نداشتم و ۷ سال منتظر بودم ولی وقتی باردار شدم ۵ هفته سقط شد نابود شدم ولی چند ماه بعد باردار شدم مهم اینه که میگذره