2777
2789
عنوان

به نظرتون در آینده پشیمون میشم

107 بازدید | 13 پست

قید کار کارمندی با درامد ماهی ۲۰ ، ۲۵ تومن و زندگی تو شهر پر از دود و ترافیک رو زدم .

و رفتم یه شهر زیبا ، کنار ساحل زندگی میکنم. کار ازاد راه انداختم ولی تازه اینکارو کردم و دارم خاک خوری میکنم و هنوز کارم نگرفته، ماهی حدودا ۵ الی ۱۰ تومن سودمه .

الان خیلی بابت سودم ناراحتم ولی با تلاش و تولید بیشتر و فروش بهتر میتونم کمکم درامدمو زیاد کنم .

به اینده که فکر میکنم اگه کارم بگیره و همون درامد ۲۰ ، ۲۵ یی که از کارمندی میشه داشت رو بهم بده به شدت  در اینده از انتخابم راضی میشم

ولی اگه نتونم پیشرفت کنم و همینجور بمونم از انتخابم ناراضی میشم .

نمیدونم زندگی خیلی بالا پایین داره ولی شما خیلی جسوری که تونستی تغییر ایجاد کنی امیدوارم موفق باشی

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه توی اون کار کارمندی بودی فقط و فقط کار میکردی و یهو به خودت میومدی میدیدی من چجوری اصلا به اینجا رسیدم؟ ولی وقتی تو یه شهر خوشگل باشی و بری بیرون روزا چیزای جدید ببینی دلت شاد میشه. بابا مگه زندگی چند روزه. انقدر حرص سودو نخورید. کسی که شاده خوشبخته. از نطر من پشیمون نمیشی. تلاش کن حقوقت میرسه به اونم. بستگی به تلاش تو داره که در آینده پشیمون بشی یا نه.‌اگه همینجوری هی کاسه چه کنم چه کنم دستت بگیری و همش دنبال سودی برگرد به همون کار قبلیت اگه نه دنبال یه زندگی بهتر و شادتری برو دنبال همین کار.

نمی دونم کارت چیه ولی از تبلیغات غافل نشو

اره تبلیغات انجام میدم .

فروشم خوبه ، تولیدم کمه ، باید یکی رو استخدام کنم تا کمکم کنه بیشتر تولید کنم تا بتونم فروشمم زیاد کنم .

ولی چون باید به یکی دیگه هم حقوق بدم ممکنه یکی دو ماه  همین سودمم از دست بدم .

البته لنگ پول نیستم . ولی خب صبوری هم برام سخته و دوس دارم زود به نتیجه برسم 

نمیدونم زندگی خیلی بالا پایین داره ولی شما خیلی جسوری که تونستی تغییر ایجاد کنی امیدوارم موفق باشی

قربونت برم ❤❤

اتفاقا من اصلا جسور نیستم ، به خاطر مامان بابام مجبور شدم بیام اینجا 😂 البته خودمم واقعا زندگی تو اینجا رو ترجیه میدم و به مامان بابام حق میدم که بازنشسته شدن و میخوان از زندگی لذت ببرن .

یا باید تنها و بی پشتوانه تهران میموندم یا باید میومدم اینجا و همینجا یه کاری راه مینداختم 

اگه توی اون کار کارمندی بودی فقط و فقط کار میکردی و یهو به خودت میومدی میدیدی من چجوری اصلا به اینجا ...

اره راست میگی 😥👌👌

مردم اینجا خیلی ریلکس و شاد زندگی میکنن اما من انقدر که تو تهران دوییدم انگار عادت کردم به زندگی نکردن و فقط دوییدن برا رسیدن به هدفی که وقتی هم بهش میرسی میبینی اصلا اونقدرم ارزشش رو نداشت .

دارم سعی میکنم مثل مردم اینجا شاد زندگی کنم اما گاهی ، این همه سال کمالگراییه گذشته دوباره بهم استرس وارد میکنه و نمیذاره بیخیال و رها زندگی کنم ، تلاش کنم ولی حرصه نتیجه رو نخورم  . 

قربونت برم مننن مررسییی 😍😘 خدا از دهنت بشنوه

زنده باشی عزیزم اگر قرار بود خدایی نکرده نشه خدا این تصمیم رو سر راهت و تو دلت نمیذاشت پس هر چی شد شک نکن و تمام سعیت رو بکن با حس خوب با امید