2777
2789

عجیبه واقعا، این روزا آدم هایی زیادیی میبنم که به خاطر ظلم گذشته چطور زمین گیر شده اند، چطور خدا عدلش رو نشونون میده،همون مواردی که ظلم کرده بودن الان درش قرار دارن! 

حالا مطمئن تر میشم آه‌ گیراست اما مظلوم و بی پناه گیراتر🥲

اما کاش خود اون افراد هم میدین که خدا حق شون رو گرفته

من دارم فکر میکنم ما خیلی وقتا آه‌ میکشیم و می ریم اما چند مدت بعد اون آدم حتما تاوان میده حتی اگر در ظاهر مشخص نباشه! 

به امید روزی که با دستانم معجزه را به دیگران هدیه دهم🤍

وقتی دل یکی میشکنه عرش خدا ب لرزه در میا  ن اینک اسمون و زمین بلرزه ن...ولی ی جایی تو زندگی یه جوری طرف زیرپاش خالی میشه که میمونه از کجا خورد

کاش تو همین نی نی سایتم انقدددد زخم زبون نزنیم انقد تهمت انقد قضاوت ..

اکانت واگذار شد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی دل یکی میشکنه عرش خدا ب لرزه در میا ن اینک اسمون و زمین بلرزه ن...ولی ی جایی تو زندگی یه جوری ...

دقیقاا،بعضی از افراد به مواردی حتی توهین میکنن که دست خود فرد نیست 

چ فایده بعد ۲۰سال تاوان پس بده-

من دارم از نزدیک میبینم،20 سال بعده اما به اندازه مدت زمانی که گذشته هم تاوان مبده 

من دارم از نزدیک میبینم،20 سال بعده اما به اندازه مدت زمانی که گذشته هم تاوان مبده

خوشبحالت-ی حرومزاده ۳ساله دلمو له کرده روز ب روزم زندگیش بهترمیشه-پیر شدم کور شدم ولی ظالم هرروز بهترمیشه

قشنگتر از هرچیزی ذات آدمه....
دروغ نمیگیرهه کو‌کجا من که ندیدم 😔

مثال،یک آقایی چند سال به خانومش آشکارا خیانت میکرد،الان به یکی از همون زنا ازدواج کرده و خیلی سریع دارن جدا میشن و کلی مهریه باید بده علاوه بر آبروی و موارد دیگه 

مثال) یک آقای دیگه به همسرش خیانت کرد و به یک خانم دیگه فرار کردن الان زنه بهش خیانت میکنه😂😑

خوشبحالت-ی حرومزاده ۳ساله دلمو له کرده روز ب روزم زندگیش بهترمیشه-پیر شدم کور شدم ولی ظالم هرروز بهت ...

بسپر به خدا قشنگم،زمانی که بسپری به خدا زودتر رخ میده، اعتماد کن بهش 

من نمیدونم اتفاقاتی که دوروبرم میوفته آیا دلیل خاصی داره یا همینجوری و به طور طبیعی پیش میاد من جدا شدم خونواده شوهرم خیلی ناراحتم کردن پدر شوهرم تو کرونا مرد البته مردن یه چیز طبیعیه همه مون می‌میریم.  برادر شوهرم یه اتفاق بد براش افتاد میگفتن اونقدر حالش بد بود ترسیده بودن بمیره ولی نمرد . الانم شنیدم مادر شوهرم اتفاق بدی واسش افتاده و اطرافیانش و خودش خیلی گرفتار شدن . میدونم اتفاق واسه همه پیش میاد ولی نمیدونم چرا دلم خنک شد از شنیدن این اتفاقات . خدایا ببخشید ولی دست خودم نیست وقتی اون روزا ناراحتم میکردن و دلمو میشکوندن مقایسه میکردن پز میدادن مسخره ام میکردن خب الان حق دارم خوشحال باشم . یکی از اشناهامون برای مامانم دیروز تعریف می‌کرد که  هم خودش هم اطرافیانش گرفتار شدن انگار خیلی بهشون سخت میگذره.  نمیخوام بگم من آدم خوبی ام خدا جواب داده . من اعتراف میکنم تو زندگیم خیلی اشتباهات کردم اما راستش هیچوقت کسی رو مسخره نکردم دخالت نکردم فضولی نکردم سرم به کار خودمه اون موقع هایی که عصبانی میشم دلیلش همینه که دیگران دخالت میکنن آرامشم رو بهم میزنن خب حق دارم عصبانی بشم  و از آدمها فاصله میگیرن . 

واگذار کردم بخدا هرروز داره بهتر میشه😑

بزار یک چیزی بهت بگم 

من یک نفر بدجور دلم و شکست من هر کار کردم درست نشد آخر خسته شدم و سپردم به خدا، چند سال هیچ خبری ازش نداشتم، بعد چند سال دیدمش اصلا نشناختم سرطان داشت ،آدمی که هیچکس رو درست یادش نمیومد برگشت بین اون همه آدم گفت من دقیق شما رو یادم میاد، همونجا فهمیدم گرفته بود، آخه من همون زمان با خودم میگفتم درد من فقط با سرطان یکسان شاید باشه و... 

من نمیدونم اتفاقاتی که دوروبرم میوفته آیا دلیل خاصی داره یا همینجوری و به طور طبیعی پیش میاد من جدا ...

مطمئن تاوان،خود خدا میگه میزان افرادی که به خاطر اعمال بدشون می‌میرند خیلی بیشتر از افرادی هست که به خاطر سر اومدن عمرشون میمیرن،مرگ که اینقدر مهمه تاوان میتونه باشه بقیه موارد ک.. 

منم خوشحال میشم البته غیر از همین مورد خودم😅🥲

بزار یک چیزی بهت بگم من یک نفر بدجور دلم و شکست من هر کار کردم درست نشد آخر خسته شدم و سپردم به خدا، ...

من نفرین نمیکنم فقط دلمو شکست مخام فقط دلش همونجوری بشکنه نه دلمه مریض بشع ن اینا فقط همون ضربه روحی ک بمن زد بهش وارد بشه

منو تنها کرد از اعتمادم سواستفاده کرد-هربارم میبینمش بهتر شده از قبلش

آه ک خیلی سخته از همه جا رونده و مونده بشی

قشنگتر از هرچیزی ذات آدمه....