2789
عنوان

دیگ خسته شدم

65 بازدید | 6 پست

پارنترم ی روز خیلی توجه میکنه ی روز زره زره ، ی روز ی حرفایی میژنه و انتظار جنبه از من داره مثل مثلاً میگه وای چ دافی بود وای چ ژله ای بود چیزی بگم میگه شوخی کردم جنبه نداری ، یا چمیدونم اصن یجوری شده خسته شدم واقعا 

پارتنره، شوهرت ک نیست! چرا باید انقدر  در  رابطه ی ازار دهنده بمونی ک خسته بشی و اذیت بشی؟ هرجا دیدی چرت میگه یا اذیت میشی یا حال نمیکنی یا ناراحتی برات ایجاد میکنه کات کن! خیلی سریع هم کات کن! برای خودت ناراحتی و فکر زیادی ایجاد نکن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خدا وکیلی از این دهه ۸۰ ی ها تعجب میکنم . خیلی ساده ن . سوال هایی میپرسن که یه بچه ۵ ساله جوابشو میدونه . بابا یه خرده به خودتون بیایید . این پسره پدر سوخته س هی شل کن سفت کن میکنه که یه جا تو وا بدی و اونم به هدفش برسه . بندازش دور لعنتی رو . 

مال منم خسیسه دیگه قیدش رو زدم ازش بدم میاد مخصوصا رفتاری که دیروز کرد حالم خیلی بد کرد سرم درد میکن ...

منم با یکی بودم سر همین خساستش ولش کردم به اب معدنی نمیخرید بیرون میرفتیم بعد توقع داشت من براش کادو بگیرم