2777
2789
عنوان

دلم برا خونه ام تنگ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 53 پست

وای چه جوری بعضیا میگن خودت برگرد .خودت برگردی از این به بعد صدتا حرف دیگه میزنه این اشتباهو نکن بزار بدونه اذیتت کرد یا خط قرمزاتو رد کرد میری. صبر کن میاد مطمعن باش ولی بعدش دیگه هیچ وقت قهر نکن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چه جوری بعضیا میگن خودت برگرد .خودت برگردی از این به بعد صدتا حرف دیگه میزنه این اشتباهو نکن بزا ...

انقدر لجباز و کله شقه از پدر و مادرشم قهر می کنه می بینی چند ماهه نمیره من که دیگه جای خود دارم

وای چه جوری بعضیا میگن خودت برگرد .خودت برگردی از این به بعد صدتا حرف دیگه میزنه این اشتباهو نکن بزا ...

ولی اینم می دونم خودم برگردم داغون میشم حتی اگه چیزی هم بهم نگه یا عکس العملی نشون نده بازم خورد میشم واقعا

به نظرت قبلش بگم پدرم باهاش حرف بزنه؟

احترام پدرتو نگه میداره؟اگه فکر میکنی قراره رابطش با پدرت بد بشه اینکارو نکن

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
می ترسم بد برخورد کنه

عزیزم بری بهتره  اگر نری اوضاع بدتر میشه  هرچی گفت شما انگار نمیشنوی  وقتی ببینه شما چیزی نمیگی جروبحث تموم میشه ،   همه ی مردها رو خانوادشون حساس هستن دیگه  دلیل بر جدایی شما نباید بشه 

ولی اینم می دونم خودم برگردم داغون میشم حتی اگه چیزی هم بهم نگه یا عکس العملی نشون نده بازم خورد میش ...

بچه هم داری؟

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
ولی اینم می دونم خودم برگردم داغون میشم حتی اگه چیزی هم بهم نگه یا عکس العملی نشون نده بازم خورد میش ...

واقعا هم اینطوره خودت بری ینی من اوه خوردم و تمام حق ها با توعه اشتباهه اشتباه

نه

حالا که بچه نداری راحت تر میتونی تصمیم بگیری

ببین میتونی تا آخر عمرت با این اخلاقش بسازی یا نه؟بچه بیاد دیگه انقدر آزادی برای تصمیم گرفتن نداری

اگه مطمعنی نمیاد زودتر برو،بگو فکر کردم اینجا خونمه مگه دیوونم از خونه برم ،بگو هر وقت ناراحت بودی خ ...

با توجه به شناختی که دارم و رفتارش موقع رفتنم میگم نمیاد ولی بازم خوب نمیشه از هیچی صددرصد مطمئن بود هیچ وقت

حالا که بچه نداری راحت تر میتونی تصمیم بگیریببین میتونی تا آخر عمرت با این اخلاقش بسازی یا نه؟بچه بی ...

تصمیم ندارم بچه دار بشم سنمونم رفته بالا چون تفاهمم نداریم هیچ کدوم نمیخوایم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 34 دقیقه پیش
2791
2779
2792