2821
2789
عنوان

عدالت مادر

208 بازدید | 27 پست

من وقتی شوهرم بهم خیانت کرد وبه مادرم گفتم مادرم همش تکه کلامش این شد که این دیگه به درد زندگی نمیخوره این دیگه  فایده نداره درست نمیشه هر کسی که پادرمیانی می‌کرد برا آشتیمون او قبل از من شروع می‌کرد به گفتن این حرفا  شاید این حرفای مادرم همه‌ی  علت طلاقم نبود ولی یه گوشه کوچیکش بود .... 

حالا بعد ۵ سال بابام به خودش خیانت کرده  من همون حرفای خودش رو که بهش میگم این دیگه به درد زندگی نمیخوره این دیگه فایده نداره درست نمیشه جوابم میگه شتر دیدی ندیدی  به همین سادگی مواظب اطرافتون باشین شاید نزدیک ترین و دوست ترین صمیمی ترین آدم زندگیتون ..........

بقیش و شما بگین

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من با مادرتون موافقم.شاید شما شرایطتون برای جدایی اکی بود بچه نداشتین و پدر و مادر پذیرا بودن

ولی مادرتون با این سن و سال کجا میرفت چکار میکرد؟

شما جوانی

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

ببخشید اما بنظر من ربطی نداره،بستگی به شرایط طرف داره،شاید طلاق برای شما راه گشا بوده و شما چون جوانی میتونستی از فرصت های بعد از جدایی استفاده کنی،شاید خانواده ای داشتی که برگردی پیششون،برای همین هم مادرتون اصرار به جدایی داشتن.اما مادرتون نه!این شرایط رو نداره !بعدم اینکه الان ایشون فقط گفتن ندید میگیرن نگفتن که قابل بخششه!

۳ ساله خوب نشده چون نتونستم جدا بشم

آره چون جدا نشدی ولی من خودم جدا شدم و ادامه این چرخه رو قطع کردم الان بهترم ولی تو هر روز تو اون خونه ای و ممکنه شوهرت هر روز به جای این که مرحمت باشه نمک روی زخمت