2777
2789
عنوان

عکس بی بی چک

96 بازدید | 18 پست

سلام خانما من 6 روز به موعد پریودم مونده ولی  بی بی چک هاله انداخته حالا فردا باید یه شهری برم که چهار ساعت باید تو جاده باشم بنظرتون با این شرایط اشکال نداره مسافرت برم؟؟

هـمسرم عشـق منـه❤️💞خـدایا خیــلی خیــلی شکـرت😍 میشه لطف کنین واسه سلامتی مامان و بابام و همسرم یه صلوات بفرستین🥰
بخواد بمونه میمونه در ضمن هرچقدر بیخیالتر بهتر

ممنون

هـمسرم عشـق منـه❤️💞خـدایا خیــلی خیــلی شکـرت😍 میشه لطف کنین واسه سلامتی مامان و بابام و همسرم یه صلوات بفرستین🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند روز از اقدامت میگذره مارک بیبی چی بود

از آخرین اقدامم ۱۰ روز میگذره روز اقدام هم حساب نکردم با روز اقدام میشه یازده روز گذشته

سه تا مارک زدم

روژان

ویور

درکا

از آخرین اقدامم ۱۰ روز میگذره روز اقدام هم حساب نکردم با روز اقدام میشه یازده روز گذشتهسه تا مارک زد ...

برات دعا میکنم مثبت باشه 

توعم برا من دعا کن 

من ۸ روز میگذره هنوز بیبی نزدم 

چند سالته

برات دعا میکنم مثبت باشه توعم برا من دعا کن من ۸ روز میگذره هنوز بیبی نزدم چند سالته

چشم گلم حتما دعا میکنم.

تو هم واسم خیلی دعا کن این ماه خیلی امید دارم

۳۳ سالمه حدود ده ماهه اقدامم

شما چند سالته؟؟

چشم گلم حتما دعا میکنم.تو هم واسم خیلی دعا کن این ماه خیلی امید دارم۳۳ سالمه حدود ده ماهه اقداممشما ...

چند ساله ازدواج کردی شما؟ 

تاحالا خودت بچه نمیخواستی ؟ 

من ۲۳ سالمه 

ولی می‌خوام بچه اول مو بیارم 

برات دعا میکنم مثبت باشه توعم برا من دعا کن من ۸ روز میگذره هنوز بیبی نزدم چند سالته

۸ روز از اقدامتون گذشته؟

فردا بی بی بزن شاید نشون بده؟

گلم منطقا ریسکه !!

میگی هاله انداخته

خب برو ازمایش بده سریعتر 

وقتی دارو خاصی تزریق نکردی

بارداری ک داره هاله میندازه

باید مراقب باشی

ببینی دکتر میذاره بری ۴ ساعت مسافرت 

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

چند ساله ازدواج کردی شما؟ تاحالا خودت بچه نمیخواستی ؟ من ۲۳ سالمه ولی می‌خوام بچه اول مو بیارم

چهار ساله ازدواج کردیم سه سال هم عقد بودیم

نه تا حالا جلوگیری داشتیم

از اقدام گذشته یه ده دوازده روزی بگذره بهتر نیس؟

آره بهتره صبر کن ده روز بگذره

گلم منطقا ریسکه !!میگی هاله انداختهخب برو ازمایش بده سریعتر وقتی دارو خاصی تزریق نکردیبارداری ک داره ...

آمپول تزریق کردم ولی میگن اثر آمپول دو هفته بعد می‌ره منم امروز سیزده روزه که آمپول زدم

بنظرتون برم آزمایش الان جواب درست میده؟؟

شش روز مونده ب موعدم