2777
2789
عنوان

کسایی ک پت دارن بیان

108 بازدید | 15 پست

سه تا بچه گربه هست تو کوچمون 

چند روزه می‌رم براشون غذا میریزم میام

میخام بیارمشون خونه

تو تنشون متاسفانه پر از کک و کنه هست

راهی هست اینا  از تنشون کنده بشن؟

یا ولشون کنم نیارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید بری ضد کنه بگیری بزنی بهشون قیمتی هم نداره ولی خب تمیز نیستن نهایت بتونی تو حیاط نگهشون داری چون انگل صد درصد دارن کلا نگهداری از گربه سخته

ماهِ درخشنده چو پنهان شود                                    شب پرهِ بازیگر میدان شود...

معمولا میگن گربه بیرون از محیط خونه همون بیرون بهشون رسیدگی بشه بهتره ولی اگه دوست داری بیاری خونه و مشکلی نداری ببری کلینیک حیوان اونجا قشنگ شستشوشون میدن و راهنماییت میکنن

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

باید ببری دامپزشکی . ببین من‌گربه دارم . نیار خونه .اگه بیاری خونه سبک زندگی تو طبیعت یادشون میره.  اگه یدفه نتونی نگه داری و بندازی تو خیابون در عرض چند روز میمیرن و خیلی گناه میکنی‌.من گربه دارم شش ساله تو خونه اس ، میدونم که میگم . فقط بهشون غذا بده کلی ثواب میکنی 

ببرشون دامپزشکی میشورن کنه هاشونم جدا میکنن 

قرص ضد انگل هم میدن تو چند نوبت 

ولی اول مشخص کن تصمیمت از رو منطقه یا احساس 

چون ممکنه فردایی پس فردایی خسته بشی 

اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      

اول ولشون کن. بچه گربه با کک و کنه رو نباید بیاری خونه چون احتمال داره همه جا رو آلوده کنه. بعداً وقتی بزرگ‌تر شدن و وضعشون بهتر شد، می‌تونی به فکر درمانشون باشی. برای کک و کنه هم معمولاً باید با قطره یا اسپری مخصوص گربه‌ها درمان بشن، اما این کار رو تو خونه نباید بدون تجربه انجام بدی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

آره سرچ کن راهکاراشو میاره،بچه هم هستن بدنشون کوچیکخ زود خوب میشن

ولی اگه آوردی خونه ممکنه دوباره ولشون کنی نیار چون عادتشون میدی بعد ول کن میمیرن

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻

امروز چک کردم به شدت زیاد بودن تو تنشون

نبردی خونه هم تمیز کن گناه دارن اذیت میشن

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻