2821
2789

من خیلی تحقیق کردم بعد با کسانی که طب سوزنی برای درد کمر و و دیسک کمر و میگرن انجان داده بودند مشورت کردم

بالا خره به دکتر رفیع زاده رسیدم بهترین متخصص طب سوزنی در تهرانه همه راضی بودن من رو از عمل جراحی نجات داد مطبشون اشرفی اصفهانی مرزداران است

تلفنش 09331144723 و 44220936 است.

https://www.drrafizadeh.ir/

من خیلی تحقیق کردم بعد با کسانی که طب سوزنی برای درد کمر و و دیسک کمر و میگرن انجان داده بودند مشورت کردم

بالا خره به دکتر رفیع زاده رسیدم بهترین متخصص طب سوزنی در تهرانه همه راضی بودن من رو از عمل جراحی نجات داد مطبشون اشرفی اصفهانی مرزداران است

تلفنش 09331144723 و 44220936 است.

https://www.drrafizadeh.ir/

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فکر کنم متخصص چشم عمل میکنه میتونی بزنگی از منشی هاشون بپرسی یا متخصص چشم یا جراح زیبایی عمل میکنه ...

سلام شما شماره اي از دكتر امير هومن كاظمي داريد يا ادرس مطبشونو

بچه ها یه دکتر طب سوزنی هست یکی از فامیلامون برای لاغری رفت ۳۰ کیلو وزن کم کرد اطلاعاتشون رو میزارم دوست داشتین برین

دکتر سید سعید خشوعی

طب سوزنی و طب سنتی

شماره نظام پزشکی: 40047

آدرس: اصفهان، خیابان احمدآباد، بعد از بیمارستان امیر المومنین ع، مقابل خیابان شهید توانا، نبش کوچه رحیم زاده، مجتمع نور، طبقه 2، واحد 206

تلفن: 32265795

اینستاگرام: dr_saeidkhoshuoei

ساعات کاری: ۹ الی ۱۲ و ۱۶ الی ۱۹

روزهای کاری: یکشنبه، دوشنبه، چهارشنبه، پنجشنبه

من که فقط تعریف دکتر سید جعفر محقق رو شنیدم. یکی دوتا از مقاله های سایتش هم خوندم دیدم بد نیس کارشم احتمالا خوبه دیگه. حالا میخای سایتش برو یه مشاوره رایگان بگیر بعد تصمیم بگیر. ادرسش  بود

دوست دار 
دکتر هومن کاظمی واسه من در حد معجزه بود😁 این دکتر بهترینه تو طب سوزنی من واسه پوستم نیرم مامانم ...

عذر میخام میشه بگید آدرس دکتر هومن کاظمی کجاس مادرم آلرژی شدید دارن و هیچ دوا درمونی جواب نداده خدا خیرتون بده

عذر میخام میشه بگید آدرس دکتر هومن کاظمی کجاس مادرم آلرژی شدید دارن و هیچ دوا درمونی جواب نداده خدا ...

برو‌ مطب دکتر علی محمدی. تو کرجه . سرچ‌بزن میاره

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز