2821
2789

دکتر هومن کاظمی

واسه من در حد معجزه بود😁

این دکتر بهترینه تو طب سوزنی

من واسه پوستم نیرم مامانم واسه درد کمر و پاهاش بی نهایت راضی هستیم

البته بگیر نگیر داره یعنی خیلی هاهم راضی نبودن بستگی به شرایط بدنی هرکس داره😍😍

یه زن همیشه باید امید داشته باشه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دکتر هومن کاظمی واسه من در حد معجزه بود😁 این دکتر بهترینه تو طب سوزنی من واسه پوستم نیرم مامانم ...

ببخشید برای پوستتون چه تاثیری داشت؟؟ من میخواستم برم ولی هزینه ش زیاد بود بعد گفتم شاید اونقدرها موثر نباشه 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
ببخشید برای پوستتون چه تاثیری داشت؟؟ من میخواستم برم ولی هزینه ش زیاد بود بعد گفتم شاید اونقدرها موث ...

کلاژن سازی رو بیشتر میکنه و پوستو سفت میکنه

شما انجام دادی نتیجش موندگاره ؟راضی بودی

من از آذره میرم راضی بودم

چند ماهه دارم میرم و تو طولانی مدت تجربه نداشتم البته دیدم یه خانومی مشتری چندساله دکتر بود و میگفت تو این چند سال گونش برجسته تر شده و ...

ولی ولی بستگی به مهارت پزشک و نوع بدن فرد داره من خیلیا رو دیدم با همون دکتر اصلا راضی نبودن ولی خودم راضی بودم چون بدن یه فرد با بدن یه فرد دیگه فرق داره

کلاژن سازی رو بیشتر میکنه و پوستو سفت میکنه

تاثیرش مشهوده؟؟ بعد برای لک چی؟ میشه بپرسم هزینه ش جلسه ای چقدر بود و کلا چند جلسه بود؟

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
تاثیرش مشهوده؟؟ بعد برای لک چی؟ میشه بپرسم هزینه ش جلسه ای چقدر بود و کلا چند جلسه بود؟

تاثیرش تدریجیه مثلا ۲۵ جلسه تو مدت چند ماه بری بعدش حس میکنی پوستت سفت تر شده و چروکاش بهتر شده

اصولش ۲۵ یا ۲۲ جلسس که حتی ۱۰ جلسه هم میشه تمومش کرد

جلسه ۵۰ تومن الان یه کم بیشتر شده ویزیت دکترا فکر کنم متفاوته

تاثیرش تدریجیه مثلا ۲۵ جلسه تو مدت چند ماه بری بعدش حس میکنی پوستت سفت تر شده و چروکاش بهتر شده اصو ...

من خودم یه مطلب راجع بهش نوشتم. کلش نهایتا میشه 28 جلسه اما بسیاری از افراد توی هفت یا هشت جلسه اول هم نتیجه میگیرن و ادامه نمیدن. یه درمان داره یه پیگیری. یعنی اول تاثیرات رو می بینید بعد اگه پیگیر بشید عالی میشه. من رفتم گفت جلسه ای 60 تومن بعد خب من نداشتم دیگه نرفتم. ولی  برنامه دارم برای رفتن. ممنون که وقت گذاشتین و جواب دادین.   

من خودم یه مطلب راجع بهش نوشتم. کلش نهایتا میشه 28 جلسه اما بسیاری از افراد توی هفت یا هشت جلسه اول ...

آره معمولا تا ۱۰ جلسه اگه نتیجه نگیری دکتر ترجیح میده که ادامه ندی چون الکی وقت گذاشتنه

قربونت😘

آره معمولا تا ۱۰ جلسه اگه نتیجه نگیری دکتر ترجیح میده که ادامه ندی چون الکی وقت گذاشتنه قربونت😘

چرا؟؟؟ یعنی همه شون تا 10 جلسه بیشتر پیش نمیرن. من رفتم برای لاغری گفتم بعد میام برای پوستم. گفت طی دو ماه 5 کیلو کم میکنی دیدم کمه گفتم ولش کن. خب هزینه ش هم که زیاد بود. بعد میخواستم برای پوستم برم. حالا دکتره گیر داده بود که چاق نیستی. رفتم متخصص تغذیه دیدم بخش زیادی از بدنم چربیه و حق داشتم برای لاغر کردن