کیست شکلاتی هستم ،آندمتریوز ،یه پلیپ کوچیک،چسبندگی یک سمت و کمی التهاب ،هر دو تخمدان درگیر، یکی از کیستام ۸ونیم سانته و ۴۰ سالمه،بچه میخوام،یه بچه ۱۲ ساله دارم.میگن الهام عسکری خوبه ولی زود عمل میکنه و درصد خطاش هم بالا بوده ،موندم تحت نظر الهام عسکری باشم یا طاهره پوردست؟موندم دولتی عمل کنم یا نیمه دولتی؟یا حتی شخصی.لطفا اگه کسب اطلاعی داره راهنمایی کنه. لطفا از بی آگاهی همینطوری نظر ندید که گیج بشم.
عزیزم تو روخدا میای بگی چیکار کردی چه راهی رفتی؟منم دقیقا شرایطم مثل شماست منتها من یه دونه بچه هم ندارم 😭سنم ۴۰هست دیگه ناامیدم منم شیرازم موندم پیش کی برم لاپارا کنم تحت نظر کی برم؟
عزیزم تو روخدا میای بگی چیکار کردی چه راهی رفتی؟منم دقیقا شرایطم مثل شماست منتها من یه دونه بچه هم ن ...
سلام ببخشید خیلی وقته دیگه نیومدم سایت،من خوب شدم ،عمل هم نکردم،ولی چسبندگی پیدا کردم،احتمال داره دکتر عسکری شیراز بخواد عملم کنه لاپراسکوپی، دکتر عسکری دارو داد ،خودمم قاسنی خوردم یه نخود بهتره ناشتا بخوری،من بعد صبحانه خوردم،من بعد ظهر هن یه نخود خوردم،من اصلا باد نبودم ناشتا،بلد نبودم ۲۱ روز باشه، یادم نیست ولی احتمالا همون ۲۱ بیشترم شده باشه.خدا بخواد خوب میشه،اندازه سایز هم قبلا اشتباه گفتم مال من فکر کنم ۲ سانت ونیم بود
سلام عزیزم شما عمل کردین؟ مادر منم اول رفت مطهری پیش سمانه محمودی نامه دادن واسه نسیم عسکری اونجا برن سونو بدن اگه خواستن عمل کنند الان دو دل شدم گفتین ک درصد خطاش زیاده
خدایا عزت به سگان دادی ثروت به خران، ما هم به تماشای جهان آمده ایم 💔