دیشب خواب می دیدم دوست پسر سابقم لباس زیرم تو حموم می شوره
جالبه اینکه اون لباس هام کثیف بودن(پریود شده بودم)😂😂
فراموشش نکردم.اما از اینکه دیگه ندارمش هم ناراحت نیستم
می دونم بدون من شاد نیست
ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....
منم دخترم امتحان داره و پشت کنکوریه دیشب خواب دیدم داره میره تو یه سالنی که امتخان بده منم میخام برم کمکش کنم اما تو هر سالنی که میره پشت سرش درای کرکره ای رو میبندن و منم تند تند میخام از زیر کر کره خودمو رد کنم زیرشون پر از خورده شیشه بود که اخرش نتونستم رد شم و یه هو از خاب پریدم جوری که حس خفکی داشتم و انگار گلوم پر از خورده شیشه بود کلی هم سرفه کردم تو بیداری
کسی تعبیر بلده؟
به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&