2777
2789
عنوان

کی چربی به صورتش تزریق کرده

854 بازدید | 10 پست

به صورتم چربی تزریق کردم  از کنار پام چربیو کشید۳ ماه پیش  بود الان زیر چشمم ورم کرده قرمز شده یعنی از چیه رفتم پیش دکترم هم امپول کورتون داد  ولی خیلی نکرانم

مطمینی از اونا؟ آخه من دخترم سرما خورد چشمام ورم کرد دکتر گفت جدیدا روی چشم ها اثر میزاره این سویه

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

فک کنم جای بدی تزریقش کرده مثلا رو عصب 

اینایی هم که فیلر تزریق میکنن زیر چشمشون برا گودی اگه دکتر بلد نباشه خوب تزریق کنه اینجوری میشن زیر چشمشون ورم میکنه 

✨ یا مهدی مرا دریاب و با من باش ✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمینی از اونا؟ آخه من دخترم سرما خورد چشمام ورم کرد دکتر گفت جدیدا روی چشم ها اثر میزاره این سویه

اره عزیزم اگر وبیروس بود بالاخره داخل خوده چشمم قرمز میشد میسوخت ولی فقط زیر چشممه 

کورتون نزن خودش برطرف میشخ اون قسمتت یکم ملتهب شدهتزریق چربی خیلی قشنگه. ولی از دردش میترسم. شما درد ...

به هیچ وجه نزن هیچ قشنگی نداره بعد ی مدت صورت نامتقارن میشه چشماتم ورم میکنه اصلا نزن بزنی خودتو نابود کنی تو همین سایت سرچ کن چند نفر زدن پشیمون شد رفتن عمل برا تخلیه 

اره عزیزم اگر وبیروس بود بالاخره داخل خوده چشمم قرمز میشد میسوخت ولی فقط زیر چشممه

نه دختر منم فقط اطراف چشمم ورم کرد 

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

بنظرم با نظر پزشک آنتی بیوتیک مصرف کنین 

واقعا؟ یعنی درم کرد قرمز شد؟ بعد چه دارویی مصرف کرد؟

ببین در کل شما باید دکتر برین و بررسی بشه دختر من از کنار چشمش هم چرک قبلش زیاد میومد بعد یهو ورم کرد