2777
2789
عنوان

کاش بابای بچم خونه بود😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1179 بازدید | 59 پست
سه ماهشهمن ۲۶سالمه اون۳۴نه نازایی ندعشتم ولی مجردیم همش غصه میخوردم نتونم ازدواج کنم و مادر بشم همیش ...

رو خودت کارکن گل ناسلامتی مادری میخای بچه تربتیت کنی راهت اشتباهه لطفا ادامش نده از روانشناس کمک بگیر جای بدی گیر کردی زندگیتو ب خطر ننداز

تعادل تو زندگی خوبه

من دوبار جداشدم 

بچمم ازدواج سومه الان ۵ ماهگی تو شکمم فوت کرد بعید بدونم بچه م دنیا بیاد عین شما رفتار کنم اولویت اخر واولم همشرمه بعد بچه بعد مادرم

مشکل بارداری وبچه دارشدنت نیس گل

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سه ماهشهمن ۲۶سالمه اون۳۴نه نازایی ندعشتم ولی مجردیم همش غصه میخوردم نتونم ازدواج کنم و مادر بشم همیش ...

دلم برا شوهرت سوخت 😂🤣

مامان من همیشه میگه شما میرین سر خونه زندگیتون ولی منو بابات می مونیم برای هم 

خب نمیذاشتی نزدیک بچه بشه مسلما خودشم رعایت می‌کرد این یعنی بیچاره پیش مامانش اینا کوچیک میشه که همسرم برام ارزشی قائل نیست

از گل خوشم میاد 🌷🌱  از کسی که برام گل میگره بیشتر:)

اخی چه دغدغه هایی داشتی حالا اشتباه کردی ولی حواست باشه دیگه همچین اشتباه هایی نکنی

به خاطر درس و دانشگاه همه خواستگارامورد کرده بودم دو سه سالی بود هیشکی نه خواستگاریم میومد نه پیشنهاد و...  دیگه ناامید شده بودم، همش فک میکردم مامان شدم تا آخر عمرم حسرت میشه تو دلم

دلم برا شوهرت سوخت 😂🤣مامان من همیشه میگه شما میرین سر خونه زندگیتون ولی منو بابات می مونیم برای هم ...

چی بگم حس میکردم باز منتقل شه

زنگ زدم از دختر عمم که پزشکه پرسیدم گف نه همچبن چیزی نمیشه😞

عقل تو کلم نبود دیگهآخه زودم باردار شدم دست چهار ماه بعد عروسی تا بیام بفهمم چطور باید زندگیمو مدیری ...

دور از جونت عزیزم ولی آدمیزاد اشتباه می‌کنه و مهم اینه زود متوجه اشتباهش بشه و در صدد جبران بر بیاد

به خاطر درس و دانشگاه همه خواستگارامورد کرده بودم دو سه سالی بود هیشکی نه خواستگاریم میومد نه پیشنها ...

این تفکر برای دختر ۴۰ سالس گرچه ۴۰ سالها هم خونه فرمانیه وجراح قلب نیاد بله نمیدن

شما که زیر ۲۵ سال بودی نا امیدت شدنت چیه؟تو سال ۲۰۲۵

این تفکر برای دختر ۴۰ سالس گرچه ۴۰ سالها هم خونه فرمانیه وجراح قلب نیاد بله نمیدنشما که زیر ۲۵ سال ب ...

نمیدونم والا، همش ترس داشتم تا آخر عمر تنها بمونم

امروز دوبار بلند بلند گریه کردم به خاطر رفتارام💔

چی بگم حس میکردم باز منتقل شهزنگ زدم از دختر عمم که پزشکه پرسیدم گف نه همچبن چیزی نمیشه😞

ولی بیچاره رو کوچیک کردی زیاد رو بچت حساس نباش 

از گل خوشم میاد 🌷🌱  از کسی که برام گل میگره بیشتر:)

تازه عروسی اول زندگیته نکن لطفا

برای بجه ازدواج نکردی که فقط

همسرمن با اینکه برام میمیره بگم برو بچه سرما نخوره بشدت برخورد میکنه وقهر میکنه اخرشم نمیره وملوس میشه برای خودش. مردا بخدا احساس دارن سنگ نیستن 

نمیدونم والا، همش ترس داشتم تا آخر عمر تنها بمونمامروز دوبار بلند بلند گریه کردم به خاطر رفتارام💔

زنگ بزن عذرخواهی کن بیاد خونه گناه داره

رابطتو قوی کن بچه میاد زندگیتو قشنگ کنه نمیاد گند بکشه که

غرور اگ داری بگم بهت ک جواب نیس تو زندگی مشترک بعد دوتا طلاق وی تجربه موفق اینو بهت میگم خود دانی