2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 67 پست
اره میدونم منم پسر دوست دارممنم مثل شما متوجه نشدم چی بخورم چی نخورم بیخیال شدم...بعد یه جایی خوندم ...

بسلامتی ان شاءالله خیر و صلاحت با خواستت یکی باشه 

اقدام کردی؟

اگه شرایطشو داشتی برو دکتر برای تعیین جنسیت رژیم اینا میدنیا تو اینستا هم هست پیج ماماها

ی سری دکتر رفتم خوشم نیومد دقیقا همونایی ک تو اینترنت خونده بودم گفت فقط پول ویزیت رو اضافه تر گرفت

مکمل دیدم تو اینستا واسه تعیین جنسیت و ... تبلیغ میذارن 

واقعیتش نمیتونم اعتماد کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره میدونم منم پسر دوست دارممنم مثل شما متوجه نشدم چی بخورم چی نخورم بیخیال شدم...بعد یه جایی خوندم ...

میگن ی سری پوزیشنا و عمقی یا سطحی بودن و تایم نزدیکی و ی سری خوراکیا رو باید مراعات کرد 

در کل هر چی خدا بخواد همون میشه 

توکل بخدا

ی سری دکتر رفتم خوشم نیومد دقیقا همونایی ک تو اینترنت خونده بودم گفت فقط پول ویزیت رو اضافه تر گرفتم ...

اره عزیزم درسته...حالا شما هم سخت نگیر همون رژیمی که دکتر داده رعایت کن اقدام کن ان شالله بازم خدا هرچی صلاح بدونه همون میشه به خواستت میرسی🥰

☔️⛈️🌈
اره پوزیشن یادم رفت برای دختر باید سطحی باشه😁بله همینطوره عزیزم😍😍

خداییش چ چیزاییم زود یادمون می مونه      

راستی میگن شکوفه سنجد خوبه در موردش شنیدی؟

میگن واسه دختر دخول باید سطحی باشه 

بی*ضه آقا قبلش باید با آب گرم شسته بشه 

لبنیات باید بخورین سردیجات دوغ و ماست و ایناا

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌