nastia مدیر عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 1115 عنوان تعیین جنسیت | مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 67 پست سلام شبتون بخیر من تصمیم دارم اقدام به بارداری کنم منتها پسر دارم دوس دارم خدا بخواد بهم دختر بده شماها تجربه ای تو این زمینه دارین غیر از ای وی اف 1404/02/30 | 03:01 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nastia مدیر استارتر عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 1115 اره میدونم منم پسر دوست دارممنم مثل شما متوجه نشدم چی بخورم چی نخورم بیخیال شدم...بعد یه جایی خوندم ... بسلامتی ان شاءالله خیر و صلاحت با خواستت یکی باشه اقدام کردی؟
nastia مدیر استارتر عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 1115 اگه شرایطشو داشتی برو دکتر برای تعیین جنسیت رژیم اینا میدنیا تو اینستا هم هست پیج ماماها ی سری دکتر رفتم خوشم نیومد دقیقا همونایی ک تو اینترنت خونده بودم گفت فقط پول ویزیت رو اضافه تر گرفتمکمل دیدم تو اینستا واسه تعیین جنسیت و ... تبلیغ میذارن واقعیتش نمیتونم اعتماد کنم
nastia مدیر استارتر عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 1115 اره میدونم منم پسر دوست دارممنم مثل شما متوجه نشدم چی بخورم چی نخورم بیخیال شدم...بعد یه جایی خوندم ... میگن ی سری پوزیشنا و عمقی یا سطحی بودن و تایم نزدیکی و ی سری خوراکیا رو باید مراعات کرد در کل هر چی خدا بخواد همون میشه توکل بخدا
ساحل_بارونی عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 1322 بسلامتی ان شاءالله خیر و صلاحت با خواستت یکی باشه اقدام کردی؟ مرسی عزیزم همچنینبله ۳ ماهه اقدامم هنوز خبری نیس🥲🥲🥲 ☔️⛈️🌈
nastia مدیر استارتر عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 1115 مرسی عزیزم همچنینبله ۳ ماهه اقدامم هنوز خبری نیس🥲🥲🥲 ان شاءالله این ماه خوش خبر باشی بیای خبر بارداریتو بهم بدی یادت نره
nastia مدیر استارتر عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 1115 مرسی عزیزم همچنینبله ۳ ماهه اقدامم هنوز خبری نیس🥲🥲🥲 بچه دومته
ساحل_بارونی عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 1322 ی سری دکتر رفتم خوشم نیومد دقیقا همونایی ک تو اینترنت خونده بودم گفت فقط پول ویزیت رو اضافه تر گرفتم ... اره عزیزم درسته...حالا شما هم سخت نگیر همون رژیمی که دکتر داده رعایت کن اقدام کن ان شالله بازم خدا هرچی صلاح بدونه همون میشه به خواستت میرسی🥰 ☔️⛈️🌈
nastia مدیر استارتر عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 1115 اره عزیزم درسته...حالا شما هم سخت نگیر همون رژیمی که دکتر داده رعایت کن اقدام کن ان شالله بازم خدا ه ... ان شاءالله .. الهی آمین همچنین شما
ساحل_بارونی عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 1322 میگن ی سری پوزیشنا و عمقی یا سطحی بودن و تایم نزدیکی و ی سری خوراکیا رو باید مراعات کرد در کل هر چی ... اره پوزیشن یادم رفت برای دختر باید سطحی باشه😁بله همینطوره عزیزم😍😍 ☔️⛈️🌈
ساحل_بارونی عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 1322 ان شاءالله این ماه خوش خبر باشی بیای خبر بارداریتو بهم بدی یادت نره مرسی گلم شماهم همینطور❤️ ☔️⛈️🌈
nastia مدیر استارتر عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 1115 اره پوزیشن یادم رفت برای دختر باید سطحی باشه😁بله همینطوره عزیزم😍😍 خداییش چ چیزاییم زود یادمون می مونه راستی میگن شکوفه سنجد خوبه در موردش شنیدی؟
زری۱۳۸۱ عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 8751 میگن واسه دختر دخول باید سطحی باشه بی*ضه آقا قبلش باید با آب گرم شسته بشه لبنیات باید بخورین سردیجات دوغ و ماست و ایناا به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️ 💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
sogoli_joon عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 4838 قبلش خودت کاسنی بخور + سردی جات ارضا نشوو رابطه سطحی باشه نه عمقیتو روزای تخمک گذاری هم نباشه در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱
nastia مدیر استارتر عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 1115 میگن واسه دختر دخول باید سطحی باشه بی*ضه آقا قبلش باید با آب گرم شسته بشه لبنیات باید بخورین سردیجات ... رژیم غذایی آقا هم باید داشته باشه