2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 67 پست
خب صد درصدی نباشه بسپار به خدا . تو انجام بده دقیق. من مامانم با همین دستورا پسر میخواست باردار شد . ...

بله توکل به خدا 

اگه خودش بخواد میده

فقط دعا کن صلاح و خواستم یکی باشه و خدا خودشم بخواد

بسلامتی عزیز دلم خدا حفظشون کنه ان شاءالله بسلامتی فارغ شی نی نیتم بسلامتی بغل بگیریمنم دعا کن ... خ ...

قربونت عزیزم ان شاالله خداوند حافظ عزیزان شما هم باشهحتما عزیزم دعاگو هستم ان شاالله

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بله توکل به خدا اگه خودش بخواد میدهفقط دعا کن صلاح و خواستم یکی باشه و خدا خودشم بخواد

ان شاءالله خیر پیش بیاد برات عزیزم . چشم شمام برای من دعا کن . فردا باید برم تیتر بتامو تکرار کنم ببینم نرماله یا نه 

الان اگه میگفتی دختر دارم وپسر دوس دارم همه هرچی دوست داشتن نثارت میکردن .اما چون گفتی دختر راهنمایی میکنن😂

نمیدونم چرا ملت نسبت یه پسر دوست بودن انقد گارد میگیرن

ان شاءالله خیر پیش بیاد برات عزیزم . چشم شمام برای من دعا کن . فردا باید برم تیتر بتامو تکرار کنم بب ...

چشمت پر نور مهربونم 

ان شاءالله که نرمال و خیره

الان اگه میگفتی دختر دارم وپسر دوس دارم همه هرچی دوست داشتن نثارت میکردن .اما چون گفتی دختر راهنمایی ...

چی بگم والا 

شاید بخاطر طرز فکر اشتباهی که سال های دور دور دورتر بوده

قربونت عزیزم ان شاالله خداوند حافظ عزیزان شما هم باشهحتما عزیزم دعاگو هستم ان شاالله

خدا نکنه 

الهی آمین مرسی عزیز مهربون بابت دعای خیر و قشنگت

همچنین شما