سلام خانما ما ساختمان مون ۸ تا واحد هستیم همیشه خدا قبض آبمون مشترک ۸ تومن می اومد این ماه ۱۳ میلیون اومده به نظرتون چیکار کنیم ما اداره آب هم میگه مصرف میکنین همسر منم کارگره نمیرسونیم این همه قبض آب بدیم به نظرتون چیکار کنیم
قبض اب 8 واحد رو یه فیش میاد و تقسیم میشه بین 8واحد؟؟
خدایا شکرت ممنونم ک صدامو شنیدی خوش اومدی ب قلبم عزیزترینم 28 آذر 1404👶🏻خدایا به دست پرمهر تو میسپارمش 🫀من از خدا نور خاستم بمن خورشید داد آب خاستم اقیانوس داد آریای عزیزم بیصبرانه منتظر امدنتم جان مادر💙
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
خدایا شکرت ممنونم ک صدامو شنیدی خوش اومدی ب قلبم عزیزترینم 28 آذر 1404👶🏻خدایا به دست پرمهر تو میسپارمش 🫀من از خدا نور خاستم بمن خورشید داد آب خاستم اقیانوس داد آریای عزیزم بیصبرانه منتظر امدنتم جان مادر💙
بله برید سازمان اب تقاضا بدید کنتور شما جدا کنن نمیشه که شاید یکی پرمصرف باشه یکی کم مصرف
به خدادهر ماه از خورد و خوراک خودمو بچه ها میزنیم پول آب میدیم خدا زلیلشون کنه
مستاجرین یا مالک؟