2777
2789
عنوان

درد مچ دست

39 بازدید | 6 پست

کسی هست که درد هردو دست و مچ و حتی انگشتای دست رو داشته باشه

همش میگم نکنه رماتیسم دارم

صبح پامیشم آرومم 

بعدش که سروع به کار میکنم

خفیف میاد سراغم

۲۸سالمه

سلام عزیزم توروخدا جواب منو بده من چند روز پیش کلونوسکوپی شدن و ده تا پلیپ روده داشتم برداشتشون دکتر بعد هیچ دارویی بهم نداد تا جواب آزمایش پلیپ ها بیاد الان خونریزی سیاه رنگ دارم فک کنم جای پلیپ ها باشه شما چه دارویی خوردین ک خونریزی بند اومد؟

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و چه دارویی کلا بعد پلیپ استفاده کردین

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

چند وقت یکبار کلونوسکوپی میشن 

چند وقت یکبار کلونوسکوپی میشن

اگر پولیپ هاتون رو برداشتید دیگه نباید خون ریزی داشته باشید

من اوایل ۶ ماهی چک شدم

بعذش ۱ ساله

بعدش ۲ ساله

باز اگر داشته باشم میش ۶ ماهه

اگر پولیپ هاتون رو برداشتید دیگه نباید خون ریزی داشته باشیدمن اوایل ۶ ماهی چک شدمبعذش ۱ سالهبعدش ۲ س ...

خدا سلامتی بده