دل تکونی از خونه تکونی واجب ترِه دلتو بتکون از حرفا ، بُغضا ،آدما دلتو بتکون از هرچی که تو اين يک سال…يادش دلتو به درد آورد از خاطره هايی که گريه هاش بيشتر از خنده هاش بود از نفهميدنِ اونايی که هميشه فهميديشون دلتو بتکون از کوتاهی های خودت اگه با يه "ببخشيد! من هم مقصر بودم" يکی رو آروم می کنی آرومش کن دلتو بتکون… يه نفسِ عميق بکش سلام بده به بهار به اتفاقای خوب… ((من دلـَـــــــــمو تـکــــوندم))تو هم بتکون…این سال هم كم کم داره تموم میشه یادت باشه زندگی کوتاهه صادقانه عاشق باش خالصانه، رفتارکن و بدون کنترل بخند…
فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی
ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی
منم دوست دارم با خواهر شوهر م اشتی کنیم الان سه ساله قهریم،،،،دعا کنید زودتر اشتی کنیم،شوهرم راضی نم ...
انشالله عزیزم زودتر آشتی میکنید
فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40