2777
2789
عنوان

وحشی

187 بازدید | 13 پست

بچه ها درباره واقعیت این سریال اطلاعات دارید؟

این پسره اشرف الان کجاست 

ایا خبر داره ک فیلمشو ساختن ایا هومن سیدی رفته باهاش حرف زده و جزییات ماجرارو در اورده؟

تا اینجای سریال واقعا دلم براش سوخت به نظرم خیلی بی گناهه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره من بابام خیلی تو یوتیوب پرونده های جنایی رو دنبال میکنه پرونده ی همچین کسی هم ویدیو شو دیده ولی میگم اسپویل نکن فیلم مزه بده🤣

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، مشاوره میدم 💍متاهل و خوشبخت🌱که گرچه رنج به جان میرسد امید دواست☁️☺️کاربر سال ۹۶

مخشوصا امشبنوشته بودن از وضعیت علی اشرف اطلاعاتی در دسترس نیست اما زندانه

پس هنوز زندست اخه این همه جزییات رو باید خودش تعریف کرده باشه دیگ وگرنه از کجا ساخته ک نوشته بر اساس واقعیت

میشه ی خلاصه بگی برام

یه پسره از قشر خیلی ضعیف کارگر معدنه یه روز تو راه برگشت بود فک کنم به خونه دوتا بچه که خواهر برادر بودن رو سر اینک یه وقت کسی تو اون مسیر بد بلایی سرشون نیاره رو سوار ماشین میکنه برسونه اونا از مدرسه داشتن برمیگشتن این از سرکار تو ماشین هی بهشون میگه شما نباید تنها این مسیرو بیایید که نمیترسین… اخرش میگه الان به هیچکس نباید اعتماد کنید اصلا به منم اعتماد کردین سوار ماشین شدین اگر من ادم بدی بودم چی بچه ها ترسیدن خودشونو از ماشین انداختن بیرون هر دو مردن و ….

ینی براساس واقعیته؟

اره اول فیلمم اینو مینویسه منم برا همون پرسیدم ک این ادم الان کجاست سرنوشتش چی شده البته تو فیلم شاید نشون بده ک اخراش ک الان کجاست ولی کنجکاو شدم بدونم

خیلی با زی روانی می کنه با ادم این سریال 

دوست دارم جریان رها رو بفهمم. اونجا که گفت یاد کسی افتادم و گریه کرد 

البته اونم دیروز حرصمو در اورد 

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.