2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعدش اگه کارتو آدم یادش بره بگیره چی میشه؟

دستگاه کارت رو میخوره میری از بانک میگیری

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

واقعا میخوره ؟یا نفر بعدی بیاد هستش براش؟

میخورع 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

مرسیی از راهنماییت یه سوال دیگه من نمی‌دونم قطع عملیات زدم یا نه اگه قطع زده باشم دستگاه کارتو میخور ...

در هر صورت کارت رو میخوره نگران نباش

اگه یادت بره کارت برداری دستگاه کارت نمیخوره نفر بعدی میاد بر میداره و...

زمانی کارت میخوره که رمز بیشتر از سه مرتبه اشتباه وارد کنی

سعید🥀🖤تا میتونید به آدمای مهم زندگیتون محبت کنید چون یه روز اسیر خاک میشن و تو میمونی و یه دنیا حسرت🥀🖤جای خالی پدر مادر هیچکس نمیتونه واستون پر کنه پس قدرشون بدونید🖤🖤

اگه یادت بره کارت برداری دستگاه کارت نمیخوره نفر بعدی میاد بر میداره و...زمانی کارت میخوره که رمز بی ...

ولی من میخوام بدونم حتی اگه قطع عملیات هم نزده باشی میخوره ؟

بیشتر از سی ثانیه بگذره برش نداری میخوره

نمیدونم دقت نکردم

سعید🥀🖤تا میتونید به آدمای مهم زندگیتون محبت کنید چون یه روز اسیر خاک میشن و تو میمونی و یه دنیا حسرت🥀🖤جای خالی پدر مادر هیچکس نمیتونه واستون پر کنه پس قدرشون بدونید🖤🖤