2777
2789
عنوان

چرا واقعا

102 بازدید | 15 پست

بی رحمی تو جامعه من داره موج میزنه همیشه  ب اونی ک پولدار تره خوشگل تره  موقعیت مناسبی داره بیشتر توجه میکنن طوری اونا رو بالا میبرن و بقیه رو میکوبن ک دل آدم ب درد میادچرا انقدر بدی وجود داره چرا وقتی ی رفتگر رد میشه آشغال رو میندازیم  جلوش تا جمع کنه ولی وقتی ی دکتر یا شخص بالا رد میشه تا زانو واسش خم میشم چرا تبعیض چرا بی عدالتی چرا  تقلب و پارتی داره ب جایی برسه ولی بقیه نه  

چرا یاد نگرفتیم ب ی رفتگرم  ب اندازه ی دکتر احترام بزاریم چرا💔

چون مدینه فاضله نیست که. باید رو خودت کار کنی که بدون توجه به اکثریت راه درست رو بری کار درست رو انجام بدی

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون مدینه فاضله نیست که. باید رو خودت کار کنی که بدون توجه به اکثریت راه درست رو بری کار درست رو انج ...

از دنیا خسته شدم خسته از این ک هر چی تلاش می‌کنم  ب نتیجه نمیرسم

ما اینجوری نیستیم والا،هر آدمی لایق احترامِ من اصلا تبعیض قائل نمیشم،نه تنها من بلکه همه خانوادم

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

بزرگترین اختلاسگر ایران در حال حاضر داره پست بالا میگیره و با وام ها و سرمایه کلان از دولت 

اینم جواب سوالت 

چون اینجا عدالت یه شوخی محضه

عشاق و سینه چاک های نظام تو تاپیک های من نظر ندن.   اینجوری اعصاب جفتمون راحته

از دنیا خسته شدم خسته از این ک هر چی تلاش می‌کنم ب نتیجه نمیرسم

دیدگاهت رو عوض کن . برای خدا کار کن نه برای خوش آمد بقیه. همه خوبی ها زیبایی ها سعادتها رو با خدا میشه بدست آورد. چشمت به تحسین یا تقبیح مردم نباشه 

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
دیدگاهت رو عوض کن . برای خدا کار کن نه برای خوش آمد بقیه. همه خوبی ها زیبایی ها سعادتها رو با خدا می ...

من تحسین نمیخوام وقتی امروز منی ک کلی دینی رو در طول سال خونده بودم ولی فقط ب خاطر ی مرور قبل امتحان انقدر گند زدم وقتی میبینم تو مدرسه نمونه هم ب کسی ک پرستیژ بالا و پولدار تره احترام بیشتری میزارن بیشتر تحویلش میگیرند 

وقتی میبینم با ما هایی ک هیچی نیستیم چطور رفتار می‌کنند وقتی میبینم دنیا فقط ب میل همونا میچرحه نه بقیه از این همه رنج دارم دیونه میشم 

من تحسین نمیخوام وقتی امروز منی ک کلی دینی رو در طول سال خونده بودم ولی فقط ب خاطر ی مرور قبل امتحان ...

به این فکر کن که این یه برش خیلی خیلی کوچیک از زندگیته نه همش. کی میدونه آینده چی قراره بشه. از غر زدن کم کن و به تلاشت اضافه کن

اونایی که میگی بی فرهنگ و ظاهر بینن و ظاهر پرستن

گشنه پولن یا عقده چهره دارن وگرنه ادم بافرهنگ‌به شخصیت ادما احترام میزاره نه به پول و پلنگ عملی و تحصیلات 

تو باشعوری بزار اونا با اکیپاشون تو بیشعوری و نفهمیشون خفه بشن 

سگ‌محل کن 

ی بخشیش بخاطر اینستاگرام 

اینستاگرام ادمهای کوچیکو بزرگ کرد که نه شعور دارن نه تربیت نه فرهنگ فقط متظاهرن و شخصیت خودشیفته نمایشی دارن  پر از عقده حقارت 

دیدگاهت رو عوض کن . برای خدا کار کن نه برای خوش آمد بقیه. همه خوبی ها زیبایی ها سعادتها رو با خدا می ...

اتفاقا خوبه تاپیک میزنه و گلایه میکنه مردم اگاه میشن 

دربارش بحث و گفتگو میشه فرهنگسازی میشه 

اتفاقا خوبه تاپیک میزنه و گلایه میکنه مردم اگاه میشن دربارش بحث و گفتگو میشه فرهنگسازی میشه

مرسی عزیزم برای روح آزرده و غمگین من حرفای شما 

واقعا الهام بخشه 

برا منی خیلی هم تو جامعه تحقیر میشم  و هم تو خانه برای منی ک خیر همه رو خواستم ولی کسی ندید و انگ بد بودن رو ب من زد کاش حرف من رو اندکی  از مردم تاثیر بزاره 

در جواب اون کاربری هم ک بهم میگه غر نزن گلایه نکن باید بگم من دیگه از مرحله غر زدن و گلایه کردن گذشتم من دیگه بریدم 

چون هر روزم داره تکرار میشه فقط اشتباه فقط اشتباهاتی ک تکرار میشه🥲