دیروز من جلسه اول آموزش رانندگیم بود چادر و کیفم و یه نایلون دستیم هم صندلی عقب بود بعد از اتمام آموزش مربی زودتر از من پیاده شد و رفت .آمورشگاه .من چادرم رو سر کردم و وسایلم رو برداشتم و رفتم آموزشگاه از مربی خداحافظی کردم و اومدم خونه .بعد مربیم زنگ زد که کیفش که صندلی پشت کنار وسایل من بود الان نیست .قسمم میداد که کیف من کجاست .نکنه اشتباهی با خودت بردی .منم قسم خوردم که من نمیدونم من ندیدم.آخه چطور ممکنه من کیف بزرگش رو اشتباهی بیارم خونه ..دنیا رو سرم آوارشد هستید بقیشو بگم .
‿︵‿︵‿ ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اونور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش میکنه،نمادی که ریشههای هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون میده و جهان بهش احترام میذاره…🙂اما اینور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرنهاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب میکنه!💔🤦🏻♂️از خودی میخوریم همیشه
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻