2789
عنوان

هدیه و ارزش

43 بازدید | 2 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر . امکانش هست صادقانه بگید جای من بودید درست ترین کار چیه؟! 

اخیرا بچه دختر عموم دنیا اومده که باید هدیه ای بدیم . برای هردو خواهر که یعنی دوتا دختر عموم که دانشگاه رفتن ،،مادرم هدیه گرفتن و هدیشون واقعا چیزی مناسب و قیمتی بوده. و برای عروسیشونم هم همین طور . حالا یکی از خواهرا  زایمان کرده و قراره بریم خونشون.‌سوال من اینه. اگه هدیه یا پول داده بشه بی ارزشی نسبت به من نبوده.؟ ما فکر میکردیم شاید یادشون رفته  اما سر جهزیه نشون دادن زنعموم قشنگ نشون داد که فلان چیز شما گرفتید و این یعنی حواسشون بود. بهترین کار چیه؟ برای این دسته فامیلی که فکر نمیکنه‌ادم حالیش نیست؟  اخه ۲۰۰. ۳۰۰ تومن چیزیه که‌نه ما پولدار میشیم نه اون ها گدا.‌و قصد پدرم اینه ۵۰۰ بدن.‌

و منم حوالی دو سال پیش بود قبول شدم.‌

ببین، اگه هدیه یا پول بدی که ارزش و احترامه، نه چیز دیگه. اونا اگر قدر ندونستن، مشکل خودشونه. ۲۰۰-۵۰۰ تومن که کم نیست، بدی بگو انجام وظیفه‌اس، الکی فکر نکن که خیلی بزرگه. فقط یه هدیه ساده و محترمانه باش. اگه فامیلا بلد نیستن قدر بدونن، مهم نیست، تو کار خودت رو بکن.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷