2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی داره: سن، اعصاب، کمکی داشتن، رفاه مالی، همسر باشعور.

اگر اینا رو داری و علاقه داری، با توجه به فاصله سنی مناسب با اولی بیار. در غیر این صورت ظلم به خودت و بچه اولت نکن لطفا

ی کابوس وحشتناک برامه بچه دوم جالبه اینجا هی میگن چرا جلوگیری نمیونید اگه بچه نمیخایید الان ک دارم ت ...

من پارسال چند روز عقب زدم تا مرز سکته رفتم چون واقعا نمی‌خوام بچه سوم روشمم همینی که گفتی هست دلم میخواد یکی دیگه هم کنارش داشته باشم مطمئن بشم به جز قرص به نظرت کدوم بهتره

اگه قرصاتون خوردین یه کامنت بذاریم

آ یو دی اگر بهت بسازه بد نیست

همون که حلقه میذارن؟شنیدم کار دکترت باید خیلی درست باشه و اینکه احتمال عفونت زیاده و با فعالیت و کار سنگین ممکنه جابجا بشه اره؟ درسته اینا 

بد رابطه برو دستشویی تمیز خودتو بشور البته اگه روش طبیعی هم انجام میدین

نه نه طبیعی اصلا بچه دومم دسته گل روش طبیعیه به اجبار فقط یکبار طبیعی انجام دادیم و همون یکبار خدا این تربچه رو  انداخت تو بغلم 

نه نه طبیعی اصلا بچه دومم دسته گل روش طبیعیه به اجبار فقط یکبار طبیعی انجام دادیم و همون یکبار خدا ا ...

منظورم اینه درکنار کا.ندوم طبیعی هم جلوگیری کنی بدشم بری دستشویی محاله اتفاقی بیوفته شوهر من نمیذاره ک‌.اندوم بذاریم