witeroze مدیر عضویت: 1401/05/30 تعداد پست: 4329 عنوان پرده شید | مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 34 پست کسی تو پذیرای خونشون پرده شید زده ؟ لایککککککککک نکننننننننن 🙃 1404/02/29 | 23:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
witeroze مدیر استارتر عضویت: 1401/05/30 تعداد پست: 4329 حیفه همون حریر بخر بده برات پلیسه کنم که پارچه سه لا میشه خودش خیلی رو دید تاثیر داره با آستری ضخیم ... پس شید نزنم ؟ آخه روزا باید پرده کلن کنار باشه فقط شبا پرده رو میزنم چون پنجره م شیشه آینه ایه تو روز دید نداره لایککککککککک نکننننننننن 🙃
faramoshiiiiiiii عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 5626 ببین این پنجره آشپزخونه خودم هست که دو مکانیزم هست چون اوپن جلو هست و نزدیک نمیشم سایه نمیندازه
witeroze مدیر استارتر عضویت: 1401/05/30 تعداد پست: 4329 حیفه همون حریر بخر بده برات پلیسه کنم که پارچه سه لا میشه خودش خیلی رو دید تاثیر داره با آستری ضخیم ... بنظرت از این پرده جدیدا که نیاز به آستری نداره بزنم . اسمش ورتیکاله فقط چون آستری نداره آفتاب پرده رو داغون نمیکنه ؟ لایککککککککک نکننننننننن 🙃
faramoshiiiiiiii عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 5626 پس شید نزنم ؟ آخه روزا باید پرده کلن کنار باشه فقط شبا پرده رو میزنم چون پنجره م شیشه آینه ایه تو رو ... برا منم همینطوره بازم خیلی تحقیق کنمن بعد از کلی تحقیق و دیدن انواع پرده ها تو خونه های مختلف فهمیدم برای پذیرایی بهترین انتخاب حریر جنس خوب هست به نظرم
witeroze مدیر استارتر عضویت: 1401/05/30 تعداد پست: 4329 برا منم همینطوره بازم خیلی تحقیق کنمن بعد از کلی تحقیق و دیدن انواع پرده ها تو خونه های مختلف فهمیدم ... ممنون خودمم دو دل بودم لایککککککککک نکننننننننن 🙃
faramoshiiiiiiii عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 5626 بنظرت از این پرده جدیدا که نیاز به آستری نداره بزنم . اسمش ورتیکاله فقط چون آستری نداره آفتاب پرده ر ... ورتیکال هزینش بالاس بازم برو از نزدیک تو حالت تاریکش رو ببین که دید نداشته باشه
witeroze مدیر استارتر عضویت: 1401/05/30 تعداد پست: 4329 ورتیکال هزینش بالاس بازم برو از نزدیک تو حالت تاریکش رو ببین که دید نداشته باشه آره خیلی گرونه پس همون حریر ساده بزنم انگار بهتره لایککککککککک نکننننننننن 🙃
faramoshiiiiiiii عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 5626 آره خیلی گرونه پس همون حریر ساده بزنم انگار بهتره اگر سبک خونت کلاسیک یا نئوکلاسیک هست که عالی هستمن مدرن انتخاب کردم و پرده های ضخیم که مثل استر هست انتخاب کردم ولی پشیمونم و میگم کاش همون حریر میزدمحریر هم گرفتی حتما پلیسه دوزی بگو انجام بدن و ساچمه سنگین هم بندازن برات تا خوب وایسته
witeroze مدیر استارتر عضویت: 1401/05/30 تعداد پست: 4329 اگر سبک خونت کلاسیک یا نئوکلاسیک هست که عالی هستمن مدرن انتخاب کردم و پرده های ضخیم که مثل استر هست ... این پرده های ضخیم تازه مد شدن خیلی هم قشنگه مخقوصا طرح پتینه اش . من خیلی ها رو دیدم زدن میشه یه عکس بدی از پرده هات ؟ لایککککککککک نکننننننننن 🙃
faramoshiiiiiiii عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 5626 این پرده های ضخیم تازه مد شدن خیلی هم قشنگه مخقوصا طرح پتینه اش . من خیلی ها رو دیدم زدن میشه یه عکس ... برای من نما نداره چون نورپردازی نداره خونمپتینه هم هستاز این بدون نیاز به آستری هاولی بازم آستری لازم داره
witeroze مدیر استارتر عضویت: 1401/05/30 تعداد پست: 4329 برای من نما نداره چون نورپردازی نداره خونمپتینه هم هستاز این بدون نیاز به آستری هاولی بازم آستری لاز ... دقیقا باید آستری زد چون بعد چند سال آفتاب داغونش میکنه حق با شماست همون حریر میزنم لایککککککککک نکننننننننن 🙃
faramoshiiiiiiii عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 5626 دقیقا باید آستری زد چون بعد چند سال آفتاب داغونش میکنه حق با شماست همون حریر میزنم برای حریر هم عزیزم بهترین جنسش رو بخر که ایستایی خوبی داره و برای اونم از استر استفاده کن که اونم خراب میشه در برابر آفتاب
asalijoon عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 10500 ورتیکال هزینش بالاس بازم برو از نزدیک تو حالت تاریکش رو ببین که دید نداشته باشه ولی قشنگه من برای هال خونه ام که پنجره قدی با عرض ۳ متر و ارتفاع از کف تا سقف هست زدم نه استر میخواد نه چیزی با یه زنجیر حالت روز و شب عوض میشه من خیلی راضیم
faramoshiiiiiiii عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 5626 ولی قشنگه من برای هال خونه ام که پنجره قدی با عرض ۳ متر و ارتفاع از کف تا سقف هست زدم نه استر میخواد ... منظورت از همون حریر های چند تکه هست ؟