2821
2789
حیفه همون حریر بخر بده برات پلیسه کنم که پارچه سه لا میشه خودش خیلی رو دید تاثیر داره با آستری ضخیم ...

پس شید نزنم ؟ آخه روزا باید پرده کلن کنار باشه فقط شبا پرده رو میزنم چون پنجره م شیشه آینه ایه تو روز دید نداره

لایککککککککک نکننننننننن  🙃

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حیفه همون حریر بخر بده برات پلیسه کنم که پارچه سه لا میشه خودش خیلی رو دید تاثیر داره با آستری ضخیم ...

بنظرت از این پرده جدیدا که نیاز به آستری نداره بزنم . اسمش ورتیکاله 

فقط چون آستری نداره آفتاب پرده رو داغون نمیکنه ؟

پس شید نزنم ؟ آخه روزا باید پرده کلن کنار باشه فقط شبا پرده رو میزنم چون پنجره م شیشه آینه ایه تو رو ...

برا منم همینطوره 

بازم خیلی تحقیق کن

من بعد از کلی تحقیق و دیدن انواع پرده ها تو خونه های مختلف فهمیدم برای پذیرایی بهترین انتخاب حریر جنس خوب هست به نظرم

برا منم همینطوره بازم خیلی تحقیق کنمن بعد از کلی تحقیق و دیدن انواع پرده ها تو خونه های مختلف فهمیدم ...

ممنون خودمم دو دل بودم 

بنظرت از این پرده جدیدا که نیاز به آستری نداره بزنم . اسمش ورتیکاله فقط چون آستری نداره آفتاب پرده ر ...

ورتیکال هزینش بالاس 

بازم برو از نزدیک تو حالت تاریکش رو ببین که دید نداشته باشه

ورتیکال هزینش بالاس بازم برو از نزدیک تو حالت تاریکش رو ببین که دید نداشته باشه

آره خیلی گرونه پس همون حریر ساده بزنم انگار بهتره

آره خیلی گرونه پس همون حریر ساده بزنم انگار بهتره

اگر سبک خونت کلاسیک یا نئوکلاسیک هست که عالی هست

من مدرن انتخاب کردم و پرده های ضخیم که مثل استر هست انتخاب کردم ولی پشیمونم و میگم کاش همون حریر میزدم

حریر هم گرفتی حتما پلیسه دوزی بگو انجام بدن و ساچمه سنگین هم بندازن برات تا خوب وایسته

اگر سبک خونت کلاسیک یا نئوکلاسیک هست که عالی هستمن مدرن انتخاب کردم و پرده های ضخیم که مثل استر هست ...

این پرده های ضخیم تازه مد شدن خیلی هم قشنگه مخقوصا طرح پتینه اش . من خیلی ها رو دیدم زدن میشه یه عکس بدی از پرده هات ؟

این پرده های ضخیم تازه مد شدن خیلی هم قشنگه مخقوصا طرح پتینه اش . من خیلی ها رو دیدم زدن میشه یه عکس ...

برای من نما نداره چون نورپردازی نداره خونم

پتینه هم هست

از این بدون نیاز به آستری ها

ولی بازم آستری لازم داره

برای من نما نداره چون نورپردازی نداره خونمپتینه هم هستاز این بدون نیاز به آستری هاولی بازم آستری لاز ...

دقیقا باید آستری زد چون بعد چند سال آفتاب داغونش میکنه حق با شماست همون حریر میزنم 

دقیقا باید آستری زد چون بعد چند سال آفتاب داغونش میکنه حق با شماست همون حریر میزنم

برای حریر هم عزیزم بهترین جنسش رو بخر که ایستایی خوبی داره و برای اونم از استر استفاده کن که اونم خراب میشه در برابر آفتاب 

ورتیکال هزینش بالاس بازم برو از نزدیک تو حالت تاریکش رو ببین که دید نداشته باشه

ولی قشنگه من برای هال خونه ام که پنجره قدی با عرض ۳ متر و ارتفاع از کف تا سقف هست زدم 

نه استر میخواد نه چیزی 

با یه زنجیر حالت روز و شب عوض میشه 

من خیلی راضیم

2824
2823
2791
2779
2792