2821
2789

الان برا اينكه درس بخونم بخوابم هرروز بعضا دوبار در روز حموم ميكنم ولي نميرسم شونه كنمشون

ولي عمرا اكر كوتاه كنمممم

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
باور کن تموم حس زنانگیمو از دست دادم😖

الانم هی حس میکنم به کوتاه کردن نیاز داره ولییییییییییییییی عمرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا مگر اینکه تقدیر خدا باشه

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

آخه باردارم هستم وقتی میرم حموم میام می خوام از دست موهام که شونه کنم گریه کنم واقعا😭😭😭

ها تو بارداري اسكال نداره كوتاه كن

جون بعدشم يكم ميريزه

كوتاه كن تقويت بشه

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
الهی عزیزم 😘بلند میشه ناراحتی نداره که

باور کن موهام تا کمرم بود.یخورده آسیب دید منم جو گیر شدم پسرونه زدم😧😩😖

هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔

من کمی درک میکنم

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏
باور کن تاصبح حدودا   گریه کردم رسماااااااااااااااا کچلم کرد

درکت میکنم😔بلند شه از قلب و دندون بیشتر ازش مراقبت میکنم!

هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔

یادت باشه از آرایشگرت نمونه کار بخوا. و مثلا نگو موهای من مشکیه، این مدل که بوره واسم بزن! 

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
آخه باردارم هستم وقتی میرم حموم میام می خوام از دست موهام که شونه کنم گریه کنم واقعا😭😭😭

طوری کوتاه کن ک تو کش بره وگرنه اینجوری میشی😢😢😢

ای وای 😑😑پسرونه دیگه خیلی بده , ولی خب دیگه کاریش نمیشه کرد تقویتش کن زودی بلند شه

ოσŋムო😆
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز