2777
2789
عنوان

ی پسره خب

73 بازدید | 8 پست

تو اینستا همدیگه رو داریم گاهی باهم حرف می‌زنیم خیلی کم 

ی روز تو خیابون منو دیده بود پیام داد و فلان گفت چقد چشمای معصومی داری و خوشبحال اونی تو باهاش ازدواج کنی و این حرفا 

دیروز دراومد گفت چند روز پیشا مامانم اینا رفته بودن مشهد بابام زنگ زده گوشی گرفته روبرو حرم منم تو دلم گفته امام رضا بهم ی همسر خوب بده از مجردی خسته شدم 

بعد گفت نمی‌دونم چرا همش حس میکنم تو زنم میشی همش تو فکرمی کاش امام رضا ی نشونه می‌فرستاد مطمعن میشدم 

ولی آدمی هم نیس زیاد آنلاین بشه تو مجازی خیلی کم میاد 

بعد شمارشو داد گفت هروقت پیام دادی نبودم ی تک برمی میام 

بنظرتون قصدش چیه مسخره بازیه 

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

بیشتر ببینید
چندسالشه چه نسبتی دارین؟

سی سالشه هیچی در حد اینستا حرف می‌زنیم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داره مخ میزنه

یعنی ازدواجی نیس؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید

مخ نمیزنه 

قصدش واقعاً ازدواجه که همون اول حرف ازدواجو پیش کشیده بعدم سنش به نخ زدن نمیخوره دیگه وقت ازدواجشه واقعا

بهتره به عنوان یه گزینه بهش فک کنی 

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم🥺❤️.                                  - تلاش میکنم واسه شرایط دلخوام🤌🏻❤️‍🔥.                             عرب هرچه باشد مرا دشمن است کج اندیش بد خوی و اهریمن است_ سخنی از فردوسی🌱❤️‍🔥

بیشتر ببینید
مخ نمیزنه قصدش واقعاً ازدواجه که همون اول حرف ازدواجو پیش کشیده بعدم سنش به نخ زدن نمیخوره دیگه وقت ...

😅منم وقت ازدواجمع امیدوارم اگه میخاد ازدواج کنیم زودتر بیاد 😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
😅منم وقت ازدواجمع امیدوارم اگه میخاد ازدواج کنیم زودتر بیاد 😂

سعی کن بهش غیر مستقیم ابراز علاقه کنی و بفهمونی توعم میخای ازدواج کنی باهاش 

بعدم نزار اول برین تو رابطه بعدم ازدواج بهش بگو اگه میخای ی راست بیا خواستگاری به خانوادتم بگو 

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم🥺❤️.                                  - تلاش میکنم واسه شرایط دلخوام🤌🏻❤️‍🔥.                             عرب هرچه باشد مرا دشمن است کج اندیش بد خوی و اهریمن است_ سخنی از فردوسی🌱❤️‍🔥

بیشتر ببینید