2777
2789
عنوان

آدم بی پول

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 27 پست
چررا به خدااا مهمه...به خداااا...تو آدم به شدت مذهبی هم باشی یه زیارت بخوای بری باید کارتت پررر پول ...

موافقم

پول خیلی خیلی مهمه

خیلی

ولی کنارش چیزای دیگه هم باید بهشون توجه بشه

خوبه دخترتو یارو کتک بزنه ولی بهش پول بده؟

من مثل خیلی از کاربرا نمیخوام درباره سن و زندگیم دروغ بگم و کاربری فیک داشته باشم☺💕 صادقانه میگم من زیر ۲۰ سالمه اگر میخواید بگید بچه ای جمع کن برو درستو بخون بهتره که باهم صحبت نکنیم که خدایی نکرده دلخوری پیش نیاد🙌❤اگر هم که نه منم جای دخترتون لطفا منو راهنمایی کنید که به راهنمایی شما بزرگترها محتاجم تو زندگیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میگم کسی که پامیشه میاد خواستگاری کسی باااید جنم داشته باشه...باید دستش به دهنش برسه...

وگرنه خیییلی ببخشید ...بی ادبیه این حرفو میزنم

اما سگم اونجاش میزنه بالا...قرار نیست زنش بدن که

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂
موافقمپول خیلی خیلی مهمهخیلیولی کنارش چیزای دیگه هم باید بهشون توجه بشهخوبه دخترتو یارو کتک بزنه ولی ...

مسلما نه...اما اگه کتک بزنه میتونم طلاقشو بگیرم مهریشم بگیرم...اما اگه بی پول باشه و کتکش بزنه چی

مسلما نه...اما اگه کتک بزنه میتونم طلاقشو بگیرم مهریشم بگیرم...اما اگه بی پول باشه و کتکش بزنه چی

هوففف

به هرحال باید همه چیزو درنظر گرفت

من مثل خیلی از کاربرا نمیخوام درباره سن و زندگیم دروغ بگم و کاربری فیک داشته باشم☺💕 صادقانه میگم من زیر ۲۰ سالمه اگر میخواید بگید بچه ای جمع کن برو درستو بخون بهتره که باهم صحبت نکنیم که خدایی نکرده دلخوری پیش نیاد🙌❤اگر هم که نه منم جای دخترتون لطفا منو راهنمایی کنید که به راهنمایی شما بزرگترها محتاجم تو زندگیم

اینکارو با دخترت نکن. پول خیلی مهمه ولی اخلاق مهم تره فرزند یه ادم نسبتا پولدار ولی فاقد اخلاق هستم ...

حاالا اگه همین پدر شما پولم نداشت چی؟فکر کن با همین اخلاق پولم نداشت...چی میکشیدید؟

حاالا اگه همین پدر شما پولم نداشت چی؟فکر کن با همین اخلاق پولم نداشت...چی میکشیدید؟

نگفتم پول مهم نیست. اخلاق مهم تره وگرنه ببخشید اگه نه پول داشته باشه نه اخلاق که بره بمیره. ولی بین پول و اخلاق قراره یکی رو داشته باشه اخلاق مهم تره. پول رو بعدا میشه به دست اورد ولی اخلاق رو نه

نگفتم پول مهم نیست. اخلاق مهم تره وگرنه ببخشید اگه نه پول داشته باشه نه اخلاق که بره بمیره. ولی بین ...

آخه معمولا تا رسماً نری زیر یه سقف متوجه اخلاقیات واقعی طرف نمیشی...حتی ممکنه اول خوب باشه بعداً تغییر کنه...اما اگه دستش به دهنش برسه لااقل دلت نمی سوزه که طرف هم گنداخلاقه هم آس و پاس...تازه مجبوری به این چنین آدمی همه جوره سرویسم بدی

یعنی دختر شما توی زندگی آرامش نمیخواد که به سگ اخلاق بدیش ولی به بی پول ندیش؟؟؟ توی زندگی عشق نمیخو ...

نه کلی گفتم...منظورم این بود که به آدم بی عرضه نمیدمش...بعد عشق کیلو چند؟اینا همش واسه رماناست...زندگی واقعی جور دیگست...دنیاخیلی بیرحم تر از این چیزهاست...خودمم می‌دونم پول همه چیز نیست و پول به تنهایی خوشبختی نمیاره...اما  بی پولی هم خوشبختی نمیاره...

مردی که نمیتونه تامین کنه نباید زن بگیره هم خودشو هم زنشو هم بچشو بدبخت میکنهتحریما برداشته شه اوضاع ...

بعد میگن طرف خوب باشه کافیه پول همه چیز نیست...

دختر باید خودش زندگیش رو بسازه و از این حرفهای شعارگونه ی مسخره...

درحالی که نمیدونن من خودم رفتم این راهو...این همه درس خواندم که خودم زندگیم رو بسازم...با نداری شوهرم کناراومدم...گفتم همین که آدم خوبیه کافیه برام بذار ازدواج کنم باهاش...اما نه تنها قدر ندونست...روز به روزم وقیح تر شد...درحالی که نصف بیشتر دخترای اطرافم که حتی شاید اسم خودشون هم درست و حسابی نتونن بنویسن زندگیشون خیلی بهتر و آسوده تر از منه...

چون عقل داشتن...ارزش قائل بودن واسه خودشون...

بعد میگن طرف خوب باشه کافیه پول همه چیز نیست...دختر باید خودش زندگیش رو بسازه و از این حرفهای شعارگو ...

والا همه جای دنیا مردباید تامین کننده باشه 

حالا زن دوست داشت کار میکنه یا کار نمیکنه 

مردای ایرانی بخاطر تربیت مادرای پسر دوست طلبکارو و بی مسئولیت شدن