2777
2789
عنوان

به نظرتون مشکل من خیلی جدید❓

181 بازدید | 16 پست

من یه دختر ۲۲سالم

پدرم از بازاری های تبریزه 

خونمون اینا منطقه بالا تبریز هست

و کلا تحصیلات خودم و خانوادم خوبه 

یه مشکل که دارم یکم با حجابم چادری نیستم

و ظاهرم خیلی ساده هست 

تو استایلم لباس های گرون ولی خیلی ساده استفاده میکنم

آراییش و تمیزی و اینام سر جاشه قد من تقریبا ۱۷۰وزنم۷۸ایناس

احساس میکنم که این ظاهرم که ساده هست مشکل ایجاد کرده تو ارتباطم ولی خوب خودم خیلی راحتم 

به نظرتتون به خاطر پیشرفت تو شغلم بی خیال عقایدم بشم؟

توضیحات بالا رو دادم فقط به خاطر اینکه از نداری ساده پوش نیستم از بچگی اینطور بزرگ شدم مثلا برای محل کارم یه کیف چرم ۶/5تومنی بر میدارم ولی ساده

یا مثلاً یه ست اداری ساده جنس خوب 

یاکفش ۵/۴تومنی 

آموزشگاه تیزهوشان هستم 

رشته ام هم مهندسی هست

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

بنظرم خودت باش همیشه

پیامی به بنده های دل شکسته از طرف پروردگار     من هستم... هنوز خدایت همان خداست! هنوز روحت از جنس من است! اما من نمی خواهم تو همان باشی! تو باید در هر زمان بهترین باشی.نگران شکستن دلت نباش! می دانی؟ شیشه برای این شیشه است چون قرار است بشکند. و جنسش عوض نمی شود و می دانی که من شکست ناپذیر هستم و تو مرا داری برای همیشه! چون هر وقت گریه می کنی دستان مهربانم چشمانت را می نوازدچون هر گاه تنها شدی، تازه مرا یافته ای چون هرگاه بغضت نگذاشت صدای لرزان و استوارت را بشنوم، صدای خرد شدن دیوار بین خودم و تو را شنیده ام! درست است مرا فراموش کردی، اما من حتی سر انگشتانت را از یاد نبردم! دلم نمی خواهد غمت را ببینم می خواهم شاد باشی این را من می خواهم تو هم می توانی این را بخواهی خشنودی مرا من گفتم : وجعلنا نومکم سباتا (ما خواب را مایه آرامش شما قرار دادیم) و من هر شب که می خوابی روحت را نگاه می دارم تا تازه شود نگران نباش! دستان مهربانم قلبت را می فشارد.شب ها که خوابت نمی برد فکر می کنی تنهایی ؟ اما، نه من هم دل به دلت بیدارم! فقط کافیست خوب گوش بسپاری! و بشنوی ندایی که تو را فرا می خواند به زیستن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم خیلی هم خوب پسندیده هست

سمت من اگه میای "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :) بزرگترین خیانت آدمیزاد در حق خودش ؛فروختن تنهایی اش به آدم های بی ارزش است....

همشهری تعریف کردنت تموم شد نتم وصل شد جوابتو میدم

با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)

الان متوجه شدم یعنی فکر میکنی چون ساده میپوشی تو ارتباطات مشکل داری؟ اگه اینه که نه چه ربطی داره

اره حس میکنم چون ساده هست ظاهرم زیاد جالب نیست

البته الان تو کارم موفق ام ولی حس میکنم عقایدمو بزارم کنار موفق تر میشم

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

مشکل اینه آدم اصیل کم پیدا میشه که اصالت شما رو درک کنه و بپسنده.  همین فرمون رو ادامه بده بالاخره پیدا میشه 

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

با آدما چجوری ارتباط میگیری؟ شاید خودتو خیلی میگیری و کسی سمتت نمیاد یا کم حرفی یا گوشه گیری و توی خودتی 

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

اره حس میکنم چون ساده هست ظاهرم زیاد جالب نیستالبته الان تو کارم موفق ام ولی حس میکنم عقایدمو بزارم ...

ربطی نداره . کسی که واقعا دنبال کار و معامله و شراکت و... باشه اصلا بفکر ظاهر طرف نیست مهارتش میبینه قدرتش میبینه .

اونایی ک واسه ظاهر خوب باهات کار میکنن تهش دنبال چیز دیگن