2777
2789
عنوان

چرا مردا میرن

206 بازدید | 22 پست

مردای متاهل ، میرن یه زن زشت  پیدا میکنن باهاش خیانت میکنن و پاش میمونن؟!

من مجردم ، زیاد دقت نکردم ولی دو مورد خیانتی که دیدم و ادامه دار بوده ، اتفاقا اینطوری بوده که همسر خودشون زیبا بوده ، مثلا ی خانم کشیده قد بلند ، چشم آبی مو ها بلوند !  و  از خانواده خوب  

بعد طرف رفته با ی خانوم کوتاه قد ، سبزه ، ( حالا ایناش هیچی ) ولی چهار گوش , درست مثل مکعب مستطیل !

براش خونه هم گرفته 

حالا باز بیشتر اطرافم‌و نگا میکنم ببینم اتفاقیه یا بقیه هم همینن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسایه ما هم زن قشنگ بود یه دختر بچه هم داشت مرد رفته بود با یه دختر که همه جاش عملی بوده و مطلقه دوستاش بهش گفتند زنت که قشنگ بود چرا رفتی گفته بوده همه چی که قشنگی نمیشه چیزهای دیگه هم مهمه تو زندگی 

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐

منم دیدم حقیقتا طرف فلج بود زنش بااون وضعیت باهاش میساخت وخانومش خوب بود ورفت خیانت کردبه یکی زشت درمقابل خانومش 

به نظرم مردادرراس بودن واینکه اقتدارداشته باشن براشون مهمه وصرفازیبایی نیس ووقتی بایه خانومی هستن که حس میکنن عزت نفس کافب درمقابلش ندارن وخیلی سرترهست اکثراخیانت میکنن به خاطرکمبودهاشون دوست دارن برترباشن بدبختا

همسایه ما هم زن قشنگ بود یه دختر بچه هم داشت مرد رفته بود با یه دختر که همه جاش عملی بوده و مطلقه دو ...

درسته همه چیز زیبایی نیست ، ولی واقعا همسرای خوبی هم داشتن که از سرشون زیاد بودن 

و طرف وضع مالی اشم خوب بود میتونست عقلا با ی زن قشنگتر خیانت کنه 

چمیدونم والا

باید کوبید تو دهنش و گفت بیا اینم چیزای دیگه بفرما

دقیقا اینجور مردها خیلی پر رو هستند یه بار هم یکی از فامیل های شوهرم زنش اونم خیلی خوب بود رفته بود با یک افغانی زنش بهش گفته بود خاک به سرت من چی کم داشتم که رفتی با یه افغانی شوهره گفته بود حالی که اون میده تو نمیدی 

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
عزیزم بنده قد متوسط برنزه هستم مرسی ‌که ریدی بهم

ن عزیزم آخه من خودمم کوتاهم از ابیات خوبی استفاده نکردم 

ولی وقتی چاق باشی و ۱۵۳ تا اینا باشی واقعا کوتاهه دیگه