2777
2789
عنوان

عشق ابدی امشب😂😂

935 بازدید | 43 پست

ورود روشن فکر ها ممنوع 

امشب دیدید چقدر ری. دن به نگار

اونجا که نگار گفت نظر شما مهم نیستطناز گفت اره دیگه این فقد پسرا براش مهمن😂😂

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

کدوم فیلم؟

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد          توکه با منی همیشه چه تَری، چه لن تَرانی. درمورد مثنوی ،مولانا و شمس و مذهب و تصوف سوالی بود بپرسین خوشحال میشم جواب بدم  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نگار و طناز کین😂

یه ریالیتی شو از یوتوب پخش میشه اونو میگم

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

چند قسمت اومده؟؟؟

ولی من عمیقأ دلم تنگ شده واسه اون استوری هایی که از خوشی ها میذاشتیم الان استوری هارو باز میکنی همه دارن به هم تیکه میندازن بیایید استوری از خوشی هامون بزاریم و انگ خز بودن نزنیم

من ندیدم وای چقدر خوب بوده🤣🤣

خیلیی دلم خنک شد دلم میخواد هرروز اون صحنه رو ببینم همههه دخترا نکار و قهوه ای کردن قسمت قبل هول بازی درورد

بعد گردنم نمیگیره میگه شما حسودید 

خوشا به حالتون من سریال وحشی دیدم بدتر افسرده و روانی شدم

مام حرص میخوریم همیشه این قسمت به یه هول ری دن دلمون خنک شد

خوشا به حالتون من سریال وحشی دیدم بدتر افسرده و روانی شدم

کلا هومن سیدی خیلی ذهن خرابی داره .. اگه کارگردان نبود حتما آسایشگاه بستری میشد

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است