2777
2789
عنوان

تولدت مبارک اجی گلی خودم ❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 108 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها کسی از آویشن/کاچی خبر داره؟@اتوبان‍

اره عزیزم بچه اش بسلامتی بدنیا اومده خداروشکر سلامتن 

@آویشونم‍ 

این کاربریشه

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

سلام فرخنده جان حالت خوبه قربونت برم منم خیلی خوشحال شدم عشق منییی🥰🥰🥰🥰من 15

سلام گلم ممنون تو خوبی 

خدا نکنه نازنین 

عزیز دلی 🤍💚

پساپس مبارکه یادم میمونه 🥲

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
اره شکر خدا سرویس شدم😂

ان شالله تنتون سالم باشه میگذره اینم نی نی خوشگله بزرگ میشه غمخوار مامانش میشه 😍😍😍

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

لیلا جونم سلام چطوری عخشم 😍😍😍

سلام مانا جونم ممنونم خوبم، تو چطوری ؟ چه خبر 😍

فدات شم .من گلوم کمی امروز درد میکنه خدا بخیر کنه 😂

حالا هرچی مراقب خودم باشم از بقیه میگیرم 🥲

فدات شم .من گلوم کمی امروز درد میکنه خدا بخیر کنه 😂حالا هرچی مراقب خودم باشم از بقیه میگیرم 🥲

خدا نکنه عزیز دلم 😍 

مراقب خودت باش اجی گلی 

اتفاقاً این مدت آنقدر از مزه آب بدم میومد خود الآنم بدم میاد ولی کمتر، 

خدا نکنه عزیز دلم 😍 مراقب خودت باش اجی گلی اتفاقاً این مدت آنقدر از مزه آب بدم میومد خود الآنم بدم ...

چشم مهربونم 😍😍حالا منع اب شیم .میخوام خودکشی کنیم 😂

تولدش مبارک عزیزم 💚

برای سلامتیشون حمد خوندم 🤲

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲💗