2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

129 بازدید | 14 پست

من متاهلم ولی بنا به یه سری مسائل و مشکلات فعلا دارم با خانوادم زندگی میکنم اما خودم شاغلم ( اینو گفتم بدونید از لحاظ مالی سر بار نیستم ) خواهرم سه تا بچه با اختلاف سنی کم داره و در هفته چند روز میاد اینجا می مونه بچه هاش هم شیطون و لجبازن هر شیطنتی میکنن یا هر کاری که مامانم اعصابش خورد بشه میپره به من! امشب خیلی ناراحت شدم مگه من مقصرم یا من بچم که به خاطر نوه هاش منو ناراحت میکنه ....

تا حالا شده ماماماتون به خاطر نوه هاشون شما رو ناراحت کنن واقعا خیلی حس تنهایی و بغض بهم دست داده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا امشب بهش گفتم دیواری کوتاه تر از دیوار من پیدا نمیکنی

دفعه دیگ گفت بنظرم بهش بگو مامان جان اونا بچه های من نیستن ک بچه های دخترتن به دخترت بگو نه سر من خالی کنی

و ܟܿܥ‌‌ߊ‌ࡅ࡙ܨ ܭܘ ܣܩࡅ࡙ࡍ߭ ܝ̇ߺܝ̇‌ܥ‌‌یܭܨ ܣߊ‌ܢܚࡅ߳ߺߺܙ🤍 

ولی اگه درد و دلی داری بگو خیلی بیشتر از سنم میفهمم یه بدبختی بگو که سر من نیومده

ممنونم عزیزم امیدوارم به زودی مشکلاتت حل بشه 

سعی کن درست رو بخونی به یه شغل مناسب برسی که بتونی از نظر مالی مستقل بشی فقط اینجوری میتونی خودت رو نجات بدی 

منم مثل شما هیچ وقت پول تو جیبی ندلشتم یعنی وضعم زیاد خوب نبود که بخوان بهم پول بدن چیزای خیلی واجب رو خودشون میخریدن ولی اینکه پولی تو جیبم باشه چیزی دلم خواست بخرم اصلا نبود در حد یه خوراکی ساده تو مدرسه هر چند مدت یکبار میدادن 

درس خوندم تا بتونم شاغل بشم ولی الان باز از نظر روحی عذایم میدن