۸ ماه پیش؛ رفتارای احساسی داشته( مثلا بازکردن سر صحبتو، پیگیری و اینکه سعی کنه یه دخترو بخندونه و کنارش باشه همیشه و توی جمع چشمش به اون دختر باشه و... این مدل رفتارا)( یه جوری که خیلیا متوجه رفتاراش بشن و بگن که آره فلانی به این دختر(من) حس داره)
بعد الان بعد از چندماه هیچ اثری ازش نباشه؛ منظورم اینه که دیگه توی موقعیتایی که اون دختر رو بتونه ببینه؛ اصلا نیاد، یه بهونه بیاره مثلا امتحان داشتن... بتونه راحت از اون دختر فاصله بگیره و تا یه مدت اصلا نیاد توی جمع هایی که اون دختر هست؛ یعنی اون رفتارایی ک درگذشته داشته بخاطر هیجان سنی بوده و موقعیتی که توش قرار داشته اون رفتارارو داشته؟؟ اصلا باید جدی گرفت اون کاراشو یا نه؟ ( از آشناهای دورمون هست، توی جمع های خانوادگی این رفتارارو داشت)
تو باز خواهی گشت .... مهربان تر از همیشه؛. در شبی از تاریخ که این عشق دیگر نبضی نخواهد داشت.... تایپکای قبل از ۱۴۰۴/۶/۲۰ متعلق به من نیست و گردن نمیگیرم😂🙂
شهر پره اَ مرداى عزب كه رحم نكردن حتى به دریاى خزر كشور پر دستاى خالى قهرمانا مستاى خزن آ، غم پره تو كوچۀ قدیمى خسته س اونى كه پوچ یه ورى نى داغونه باغیرته هنرمند میسازه مورچۀ خمیرى پهلوون پى قفس و جنگه میدون پر هوس و سنگه پس بیخیال شو نفسو تنگه پى دود نرو، مغز خسته س و منگه پروانه شده پاره اَ پیله تو بازار هرچى كاره تعطیله همه وزّه، بزن دررو پرچم نه پایه داره، نه میله یه شب، شب شبِ تیره انگار روح اَ تنت میره دل از ننه بابا، از رفیق حتى از وطنت سیره دل بد، بد شده پاره صدامم خشو كه داره بگو من از سنگم دیگه بگو زورش چقده، تهشو بذاره. کاربرمردهستم🧔🧔🧔
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
نه رفتار بدی باهاش نداشتم، بجز اینکه رفتارم باهاش گرم و صمیمی بود ولی نه به اندازه اون
. اون خیلی صمیمی بود من کمتر
تو باز خواهی گشت .... مهربان تر از همیشه؛. در شبی از تاریخ که این عشق دیگر نبضی نخواهد داشت.... تایپکای قبل از ۱۴۰۴/۶/۲۰ متعلق به من نیست و گردن نمیگیرم😂🙂
اصلا تعجب کردم یدفعه یه آدم دیگه شد🤭، مخصوصا اینکه رفتاراش نشون نمیداد علاقه سطحی باشه ..نمیدونم کلا نظرش عوض شده یا درگیر یه چیز دیگه ست
اون آقا هم مطمئن باش اون موقع حسی داشته ولی عمیق نبوده و بی ارزش بوده که الان خودش بیخیالش شده واگرنه اگه یکی واقعا به چشمت قشنگ بیاد دیگه تا خودش ببخشید نرینه به هیکل خودش از چشمت نمیوفته
کسی که بخوادت برات خطر میکنهاون آقا هم مطمئن باش اون موقع حسی داشته ولی عمیق نبوده و بی ارزش بوده که ...
ممنونم♥️
بنظر من حس سطحی داشته و خودشو قانع کرده ک ازت فاصله بگیره
به قول کتاب کیمیاگر کسی ک سهم تو باشه هرگز از کنار تو نمیگذرد
ذهنتو درگیر نکن
یک جایی یک وقتی
وقتی امادگیشو نداری برمیگرده
هر رفتی یک برگشتی داره این به من ثاااااااااابت شده دختر ثاااابت
همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم
بنظر من حس سطحی داشته و خودشو قانع کرده ک ازت فاصله بگیره به قول کتاب کیمیاگر کسی ک سهم تو باشه هرگز ...
مرسی🥲💗
یعنی دیگه بهش فکرنکنم؟؟ سخته آخه... بعد از یه مدت طولانی که ذهنم درگیرش بوده بخوام یهویی فراموشش کنم؛ هرچند خیلی وقته خبری ازش ندارم ولی باید منتظر برگشتش و اینکه دوباره اون رفتارارو ازش ببینم باشم؟