2777
2789
عنوان

بسته پستی بدون کد مرسوله

44 بازدید | 8 پست

سلام خانوما من پنج شنبه از اینستا اکسسوری سفارش دادم که بهم گفت ارسال بعدی احتمالا یکشنبه یا دوشنبس بعد امروزم هیچ خبری نبود فقط تو استوریا گفت که هزینه پست رفته بالا گرون ترش کرد😐بعد از صبح ذهنم درگیره اگه برده چرا کد مرسوله نداده فعلا پیام ندادم فک نکنه خیلی هولم🫤نمیدونم باید چیکارکنم پیج زیاد بزرگی نیست اما کلا محتواهای که درست میکنه خودش توش حضور داره هایلایت کد مرسوله یا رضایت زیاد داره

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓

یکی از ناآگاهی هایی که در ایران زیاده اینِ که وقتی پول رو گرفتن دیگه حاجی حاجی مکه! 

باید وقتی محصول رو ارسال کردن، کد رو برای شما بفرستن،این از بدیهیاتِ

سواد یعنی این

نه آنچه در دانشگاه می آموزیم! 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیام بده بگو کد بفرستهاکثرشون نمیفرستن باید بگی

اخه نوشته احتمالا یکشنبه دوشنبه میگم شاید پیام بدم بگه نفرستادم🤦🏼‍♀️

یکی از ناآگاهی هایی که در ایران زیاده اینِ که وقتی پول رو گرفتن دیگه حاجی حاجی مکه! باید وقتی محصول ...

درسته دقیقا❤️

عزیزم منم همین مشکل برام پیش اومده جالب اینجاست فروشنده اصلا گردن نمیگیره

بخدا خیلی عصابم خورده فقط عکساشونو استوری کرده ارسال شما دیگه کد نفرستاده خیلی بیشعوره بهش گفتم برام بفرست ولی نفرستاد

بخدا خیلی عصابم خورده فقط عکساشونو استوری کرده ارسال شما دیگه کد نفرستاده خیلی بیشعوره بهش گفتم برام ...

منم همینطور خیلی بی مسئولیت هستن 

تازه شماره منو و کد پستی هم اشتباه داده میگه ب پست😐🤦‍♀️

الله❤️

منم همینطور خیلی بی مسئولیت هستن تازه شماره منو و کد پستی هم اشتباه داده میگه ب پست😐🤦‍♀️

خیلی، پول و میگیرن دیگه همه چی یادشون میره