2777
2789
عنوان

خواهرم خونمون میکنه تو شیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 44 پست
میبینه مطمن باش

از سال۹۵ خون من رو تو شیشه کرد

از ۹۸رسمااااا قلب من رو مچاله کرد

سال۱۴۰۱سال حساسی برای من بود،بخاطر مسخره بازی های خانم تباه شد

الانم یک شوهر دهاتی لاشی گیرش اومده😏

مادر شوهرش هم شبیه کفتاراس

قشنگگگگ معلومه بخاطر پول دختر گرفته

دلم میخواد تمام زجرهایی که من این سالها کشیدم رو یکجا بکشه

دلم میخواد دامادمون برینه به هیکل مامان بابام تا بفهمن بچه رو به داماد ترجیح دادن یعنی چی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مریضیش چیه

سردرد 

تشنجی 

معده درد

قلب درد

هرروز یه درد جدید میاد سراغش 

ولی کافیه فقط یکساعت اوکی باشه حالش میزون باشه شروع میکنه ب اذیت کردن خانوادم ظلم کردن فحش دادن صدای بلند ابروریزی،کردن

از سال۹۵ خون من رو تو شیشه کرداز ۹۸رسمااااا قلب من رو مچاله کردسال۱۴۰۱سال حساسی برای من بود،بخاطر مس ...

اخی عزیزم من خیلی درکت میکنم میدونم چی کشیدی و میکشی 

من ادمای زجر کشیده از دست موجودات سمی و ظالم خیلی خوب درک میکنم امیدوارم هردومون ب ارامش برسیم 

و خدا این شیطان ها رو از زندگیمون هرچی زودتر،حذف کنه 

الهی آمین

مثلا چند تا از رفتارهاشو مثال بزن

همینطور ک نشسته هیچ کس باهاش هیچ کاری هم نداره شروع میکنه ب غر زدن 

بعد پامیشه میره،تو اشپزخونه یه کاری کنه ظرفا رو با صدای بلند جا ب جا میکنه شروع میکنه ایراد گرفتن انگار دنبال بهونه هست ارامش خونه،بهم بریزه و موفق هم میشه

فحش،رکیک و خیلی،زشت میده جوری ک تمام همسایه هامون میشنون و من از خجالت دیگ از در تا مدتها نمیتونم برم بیرون 

مدام درخواستهای نامعقول میکنه از پدرم درصورتی ک میدونه اون لحظه دست بابام خالی هست کلی پول داروهاش میشه

چپ میره راست میره میگه میخام یکاری کنم ابروتون ببرم میگم چیکار میگه خودکشی کنم ابروتون بره

اگ تو یه مراسمی جایی بریم یهو با یکی درگیر میشه،شروع میکنه ب بی احترامی کردن و این ماییم ک ابرومون میره 

وسایلای خونه میشکنه قندون قند رو پخش زمین میکنع 

وقتی لج کنه میزنه یواشکی یچیز شخصی خراب میکنه 

یبار تبلت من تو سوکتش اب ریخته بود سوخت 

یالباس مادرم قیچی میکنع

یا وقتی یکی تو حمام هست میره گاز میبیند ک اون داخل یخ بزنیم 

همینطور ک نشسته هیچ کس باهاش هیچ کاری هم نداره شروع میکنه ب غر زدن بعد پامیشه میره،تو اشپزخونه یه کا ...

آره اینها که میگی جالب نیس اصلا 

ولی فکر کنم خواهرت گفتی بیماری مغزی داره 

خب باید به هر حال مراعاتش کرد 

آدم مریض، خیلی در رنج و عذابه 

شما خداروشکر سالمی 

شاید خدا میخواد ببینه تا چه حد با این بنده خدا راه میای و هواشو تو این روزهای مریضی داری

بگو دیگ کجا نبردیمش کلا این رفتاراش از،سر مریضیش نیست،از،سر،بدجنسیش هست چون موقع ک حالش خوبه شروع می ...

خب ببین قطعا به مشکلی داره

باهاش خوبین؟؟؟رو اعصابش نیستین؟

بیخودی بهونه میگیره یا خودتون مقصرین

چون بابای من کلا اینجوریه خواهر شوهرم همینطور 

بد اخلاقند و مریضن روانپزشک هم تشخیص داده که مریضن

بردیمش عزیزم بهترین دکترا بردیمش من دارم میگم این کلا بدجنسیهوگرنه خانوادم تا اونجایی ک درحد توانشون ...

چی بگم والا. خدا به راه راست هدایتش کنه.

مادرتون ایلی دعاش کنه خیلی