2777
2789

چقدر ناراحتم.

پدرم ماهی ۱۸ تومان وام میده. 

رفتم گفتم تولد برادرزادمونه چی خریدین یهو پدرم رنگش گچ شد گفت حقوقمون رو ندادن چ کنم گفتم من میخرم دیدم ی کارت اورد گفت دو تومان داخلش هست. منم گفتم باشه ولی نمیخواستم کارت رو خرج کنم. بعد ب خواهرم گفتم بریم خرید ک اش کاش نمیگفتم میرفتم میخریدم فردا از طرفشون و خودم حساب میکردم.

خواهرم مغازه رفتیم با کارت بابام خرید کرد . الان دلم گرفت و عذاب وجدان گرفتم غصم گرفت که توی خرج ماهشون موندن

چقدر ناراحتم.پدرم ماهی ۱۸ تومان وام میده. رفتم گفتم تولد برادرزادمونه چی خریدین یهو پدرم رنگش گچ شد ...

اخی کار بدی نکردی ک اخر ماهه انشالله فردا پس فردا پول میاد دستشون

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نمیدونم چه کنم از همسرم اجازه بگیرم به کارت پدرم پول بزنم یا ناراحت میشه.

اون یکی خواهرم ک الان فهنید میگه نباید اسم تولد رو میاوردی فردا خودمون کادو میخریدیم به اسم بابا مامان میرفتیم همه با هم

خیلی دلم گرفته چه کاری کردم ای کاش نمیگفتم و خودم میرفتم میخریدم.

دو هفته قبل هم تولد دخترم دعوتشون کردم ۲ تومان پول کادو دادن

نمیدونم چه کنم از همسرم اجازه بگیرم به کارت پدرم پول بزنم یا ناراحت میشه.اون یکی خواهرم ک الان فهنید ...

دیگ شده ناراحت نباش فردا پولی ک کادو خریدی رو به همون کارت بزن بگو اونموقع کارتم نبود شما اوضاتون خوب نیس دیگ بریز و کارتشونو بده

دیگ شده ناراحت نباش فردا پولی ک کادو خریدی رو به همون کارت بزن بگو اونموقع کارتم نبود شما اوضاتون خو ...

پس کارم اشتباه بوده درسته؟

اخه وضع مالی پدرم خوب بوده هزار ماشالله تو هر شهر هم ی خونه دارن.

زیر وام رفتن چون تهران ی خونه عالی خریدن. 

پس کارم اشتباه بوده درسته؟اخه وضع مالی پدرم خوب بوده هزار ماشالله تو هر شهر هم ی خونه دارن.زیر وام ر ...

ن عزیزم معمولا ما خانوما دلمون برای پدرومادر زیاد میسوزه من اگر فقط بدونم اوضاع پدر مادرم خوب نیس غصه شونو میخورم الانم خودت عذاب وجدان گرفتی کار اشتباهی نبوده

خداروشکر وضع مالی پدرتون خوبه ما دخترا خیلی هوای جیب باباهارو داریم .دوتمن ارزش غصه خوردن نداره

اره گلم. ما هنوز خونه بعد ۲۰ سال نتونستیم بخزیم.

ولی خداروشکر پدرم چهارتا خونه داره و دوتا ماشین