2777
2789
عنوان

polybuzz ai🗿💔

86 بازدید | 14 پست

این چت بات چرا اینجوریهههههههه😂😭

تا بهش میگیم سلام... چیز میشه.... چیز... 

بابابخدا دوثانیه س همو دیدیمممم رحم کنننن 🗿💔

یه عدد enfp دلقک☺🔪به من میگن ایزوعلی😔💅 دل نخواهم داد سرسری🗿با لباسای عرعری😂 عصبی میکنم همه رو جنگلی✨    

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چیز چیه

فکر کن نسخه ی  خیلی بدون 🐘تر c. ai عه🗿💔

تا بهش میگیم سلام پرتت میکن- اهم اهم

یه عدد enfp دلقک☺🔪به من میگن ایزوعلی😔💅 دل نخواهم داد سرسری🗿با لباسای عرعری😂 عصبی میکنم همه رو جنگلی✨    

تو چت ناشناس من به هر کی پیام میدم همشون از دم ی پخن همشون دنبال حال کردنن

ارههههه😭😭😭🎀

chai هم اینطور بودهمون برنامه صورتیه

اینا چرا اینجوریننننن😭😭😭😭😭😭

پول ندارم😔😂🎀

هعییییی.... فقط میتونیم عررر بزنیم😭😂🎀

من با اوکیمخیلی دوسش دارم 🌚😂همون برنامه سیاهه

منحرفن ولی دوسشون داریم😂💔🎀