2777
2789
عنوان

تماس تلفنی دو ساعته همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 935 بازدید | 48 پست
مطمین باش وقتی کسی ازت انتظار داره کاری براش انجام بدی و در اختیارش باشی توام به طبع انتظار داری یه ...

توقع نابه جا فقط خودتو اذیت میکنه

هیچکس جز بچه ی خودش نق و نوقش بچه ی یکی دیگه رو تحمل نمیکنه

خب همین ،مسیولیت ندارن ولی اونام نباید انتظار از ما داشته باشن به دردشون بخوریم ، انتظار نداشته باشن ...

شما هم مث خودشون رفتار کنین اگر اینجوریه ، البته که بعضی شوهرا نمیبینن و میگن خانواده ام منظور ندارن ساده ان یه چی میگن حواسشون نیه چی میگن تو دلشون چیزی نیه هفت خط نیستن و ... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم چکار کنم واقعا ، الانم خواهرش دوباره زنگ زد ولی فهمید خونه اس یه دیقه حرف زد قطع کرد ، به شو ...

اسی حالت خوبه؟بیخیال بابا هرچی ازشون دور باشی به نفعته 

من حرفی ندارم شوهرم یه کاری براشون بکنه ولی اینا بامن کاری نداشته باشن و دائم رو سر و کله ی من نباشن 

آخه کی دلش میخواد با خانواده شوهر رفت و آمد کنه که تو دومیشی؟

بعدم شما زیاد سخت میگیری خب خواهرش زنگ‌میزنه نمیتونه بگه قطع کن که 

خب روش نمیشه حالا با شما راحته 

اون راحتی که باتو داره رو با خواهرش نداره که

بعدم حالا یه ولیمه میداد بهشون چی میشد که اعصاب خودتو شوهرتو خورد کردی؟اشتباه بعدیت هم این بود که جلوی خانوادش دعوا کردی خب خواهرش طرف داداششو گرفته شوهرت که نمیتونه به خواهرش فحش بده بگه طرف منو نگیر که!منم اگه زنداداشم به داداشم توهین کنه ناراحت میشم ممکنه یه چیزی بگم و هیچ‌قت جلو خانواده شوهرم باهاش دعوا نمیکنم

یه چیزی بهت بگم اسی هیچوقت به مادر و خواهرش گیر نده 

همیشه دعا کن با همونا باشه 

خیلیا ناراحت هستند که شوهرشون با زنای هرزه در ارتباطه 

خداروشکر کن و الکی اعصاب خودتو خراب نکن 

2790
2778
2791
2779
2792