2821
2789
عنوان

بیایید یه لحظه

50 بازدید | 6 پست

من حدود ۲ماهه معدم زیر سینم به سمت شکمم باد  کرده ؟ انگار معدم باد کرده

این دلیلش چیه آزمایش خون دادم سالمم کاملا 

کسب این مشکلو داشته؟

علتش چیه؟ چیکار کردید خوب شد 

میشه دعام کنی تو بد ترین روزای زندگیمم💔 توروخدا برام یه صلوات بفرستید 🤍و با دل پاکتون دعام کنید 🤍❤️دانشجو ها قدر دانشجو بودنو بدونید من رو که  نزاشتن برم دانشگاه بزرگترین حسرتم شد💔💔💔🥹🥹

ورم معده داری یا نفخ داری

چیکبار کنم خوب شه؟

میشه دعام کنی تو بد ترین روزای زندگیمم💔 توروخدا برام یه صلوات بفرستید 🤍و با دل پاکتون دعام کنید 🤍❤️دانشجو ها قدر دانشجو بودنو بدونید من رو که  نزاشتن برم دانشگاه بزرگترین حسرتم شد💔💔💔🥹🥹

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

علائمت چیه؟

هیچ علائمی ندارم درد اینا ندارم معدم ورم کرده فقط  فقط روزی ۱بار گلاب به روتون  دستشویی بزرگ میرم یا بعضی روزا نمیرم همون ۱بارم 

یکمم چاق شدم 

هیچ علائمی ندارم درد اینا ندارم معدم ورم کرده فقط فقط روزی ۱بار گلاب به روتون دستشویی بزرگ میرم یا ...

تب نداری؟

این مشکل سوءهاضمه هست 

اگه تب نداری که عفونت هم نداری 

یه روز ماست با گل محمدی بخور ببین دفع راحت میشه 

یا نه 

الّلهُمَّ‌صَلِّ‌عَلَی‌مُحَمَّدٍ‌وَ‌آلِ‌مُحَمَّدٍ‌و‌عَجّل‌فَرَجَهم..❤️

تب نداری؟این مشکل سوءهاضمه هست اگه تب نداری که عفونت هم نداری یه روز ماست با گل محمدی بخور ببین دفع ...

نه طب ندارم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792